Συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη, η οποία υπενθυμίζουμε πως ξεκίνησε μετά την αγωγή της παρουσιάστριας, για τη μη τήρηση των συμφωνηθέντων από τον τραγουδιστή στη διατροφή των παιδιών. Τώρα ένα ακόμη επεισόδιο έρχεται να προστεθεί, μετά το αίτημα του τραγουδιστή για συνεπιμέλεια.

Αν το δικαστήριο εκδώσει θετική απόφαση στη συνεπιμέλεια, τότε το ποσό της διατροφής, το οποίο προηγουμένως ανερχόταν στα 4.000 ευρώ, θα ρυθμιστεί εκ νέου.

Η δικηγόρος Κατερίνα Μαυροειδή βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «T-live» κι εξήγησε τι θα συμβεί σε περίπτωση που αλλάξει η συνεπιμέλεια.

Διαβάστε ακόμη: Love Island ήταν και (θα) πάει; Σκέψεις στον ΣΚΑΪ να το τελειώσουν μια ώρα αρχύτερα

«Θα γίνει αλλαγή στο κομμάτι της διατροφής και αλλαγή στην επικοινωνία σε ό,τι αφορά την διατροφή. Και οι δύο γονείς με βάση τη συνεπιμέλεια θα ελεγχθούν φορολογικά και τότε το δικαστήριο θα αποφασίσει τι υποχρεούται ο καθένας για την διατροφή, αλλά και για το χρονικό διάστημα που περνά με τα παιδιά. Αν αποδειχθεί ότι τα εισοδήματα της Σίσσυς Χρηστίδου είναι μεγαλύτερα, τότε μπορεί και να πληρώνει τον Θοδωρή Μαραντίνη για τον χρόνο που περνά με τα παιδιά τους», ανέφερε η δικηγόρος.

Σημειώνεται πως ο τραγουδιστής κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε 12μηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή, καθώς δεν κατέβαλε στη Σίσσυ Χρηστίδου το χρηματικό ποσό που είχε συμφωνηθεί για τα δύο τους παιδιά.