Η Soula Glamorous αποκάλυψε ότι ένας νέος γύρος beef ξεκίνησε μεταξύ του Snik και του Light, μετά από ένα Live στη δημοφιλή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Αφορμή στάθηκε η δήλωση του Snik, ότι ο Light αναγνωρίζει ότι είναι στη δεύτερη θέση. «Fans του Light έσπευσαν να ενημερώσουν τον τράπερ για αυτές τις δηλώσεις, στις οποίες απάντησε μέσω Instagram story και είπε πως δεν ασχολείται με άλλους αλλά κάνει focus στο να είναι αυτός καλύτερος. Αυτό φαίνεται να εξόργισε τον Snik, ο οποίος μάλλον περίμενε μια απάντηση και έδωσε συνέχεια, μέσω story», γράφει η Soula Glamorous.

Η κόντρα μεταφέρθηκε σε Instagram stories, με τον Light να προκαλεί τον Snik να συναντηθούν από κοντά να λύσουν τις διάφορες τους. Ο Light υποστηρίζει ότι βρέθηκε στη γειτονιά του Snik αλλά εκείνος δεν πήγε στο ραντεβού. «Εδώ και 40 λεπτά σου έχω στείλει πινέζα, τρία λεπτά από το σπίτι σου», αναφέρει στο βίντεο ο τράπερ.

Εκείνος στην συνέχεια του απάντησε μέσα από stories στο Instagram. Υποστήριξε αρχικά ότι δεν πήγε ποτέ στο σημείο που είπαν και μάλιστα όταν πλησίασε στο σπίτι του είχε μαζί του κι άλλους.

https://www.youtube.com/watch?v=bv14l2zad4o&t=11s

O Light μιλά για την κόντρα με στον Snik

O Light είχε αναφερθεί στην κόντρα τους, όταν η Μαντώ Γαστεράτου τον ρώτησε στον αέρα του “MEGA STAR”, με αφορμή τη συνεργασία τους, πριν από χρόνια. Ο ίδιος απάντησε: « Τι έγινε και ήρθαμε σε ρήξη με τον SNIK…. Βασικά είμαστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι που έχουν τις προτεραιότητες, τα πιστεύω τους, τους χαρακτήρες τους που τυγχάνουν να είναι και οι δυο αρκετά ισχυροί και έχουν μάθει να παίρνουν αυτό που θέλουν. Κάποια στιγμή ήρθαμε σε μία αντιπαράθεση στην οποία δεν ήθελε κανείς να κάνει πίσω και εκεί χωρίσαμε και τους δρόμους μας. Μαλώσαμε, στραβώσαμε, παρεξηγηθήκαμε. Βγήκε πολύ καλή μουσική από αυτό, είναι ένα θεμιτό αποτέλεσμα. Όταν καταλάγιασαν τα πνεύματα, συνειδητοποιήσαμε ότι δεν είχαμε κάτι να χωρίσαμε. Δεν σκότωσε ο ένας τη μάνα κανενός…».

Ο Light παραδέχθηκε πως κοινή γνωστή τους πίεσε προς τη συμφιλίωση. «Έχω την αίσθηση πως κάποιος κοινός μας φίλος μας είπε ότι ήταν η ώρα να το λύσουμε. Τέλος καλό, όλα καλά. Το παραμυθάκι προχωράει, ο καθένας κάνει τη φάση του».