Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στον Snik και τον Γιώργο Λιάγκα, αφού ένα ακόμα επεισόδιο έφερε αναζωπύρωση της αντιπαράθεσής τους, η οποία ξεκίνησε το 2019, όταν ο παρουσιαστής άσκησε κριτική στον ράπερ για τη συμπεριφορά του προς μια δημοσιογράφο. Τα πράγματα φάνηκαν να είχαν ηρεμήσει, ωστόσο πήραν μια νέα τροπή με τον έναν να εξαπολύει βέλη στον άλλον.

Ο Snik βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής, τόσο για το νέο του τραγούδι που είναι ένα δείγμα σεξισμού, όσο και για την διαμάχη του με τον Light. Οι δυο τους έχουν «δεσμευτεί» πως θα λύσουν τις διαφορές τους σε έναν αγώνα πυγμαχίας, όπου μάλιστα, θα πωληθούν και εισιτήρια για εκείνους που θέλουν να παρακολουθήσουν το θέαμα. Και δυστυχώς, μάλλον θα είναι πολλοί.

Άννα Βίσση: Πώς απαντά σε όσους λένε ότι έχει κάνει πλαστικές και botox;

Ο ράπερ, λοιπόν, εκτός από τον Light, προκάλεσε και τον Γιώργο Λιάγκα σε πυγμαχία. Προφανώς στην εκπομπή Πρωινό σχολιάστηκε καταλλήλως, ενώ έγινε και σύνδεση με τη δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη, δηλαδή με τη βία που προωθεί η κουλτούρα της τραπ. Ο Λιάγκας εξέφρασε την οργή του με τον Snik και τη νοοτροπία που έχει.

«Μπορώ να του απαντήσω. Ακούστε με γιατί είμαι έξαλλος. Εγώ πριν από δύο – τρία χρόνια βγήκε ο Snik και είχε μια απερίγραπτη συμπεριφορά απέναντι στη δημοσιογράφο. Βγήκα και είπα ότι οι στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας απαιτούν σε έναν άνθρωπο που κάνει τη δουλειά του να φέρεσαι ευγενικά. Δεν είσαι υποχρεωμένος να μιλήσεις. Βγήκαν όλοι και με κατακρεούργησαν γι’ ακόμη μια φορά. Είπαν μπράβο Snik. Ήμουν ο μόνος που έλεγα ότι αυτά τα τραγούδια προωθούν τη βία. Τώρα ανακαλύψαμε όλοι ότι τα τραγούδια αυτά προβάλουν τον σεξισμό και τη βία», είπε χαρακτηριστικά.

https://youtu.be/KiJIwl-NohY

Η απάντηση του Snik

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει στις δηλώσεις του παρουσιαστή, με τον ίδιο να ανεβάζει insta stories, που φωτογράφιζαν τον Γιώργο Λιάγκα. «Εδώ είμαστε… Η πυγμαχία δεν είναι άθλημα είναι βία… Οπότε το να παίξεις πυγμαχία είναι κάτι πολύ κακό… Ε θα πάρουμε 1% παραπάνω τηλεθέαση». Σε άλλο story που έχει ανεβάσει δείχνει έναν γυμνοσάλιαγκα και γράφει: «Κρατήστε αυτό το L».

Η κόντρα που ξεκίνησε το 2019

Snik και Γιώργος Λιάγκας έχουν από το παρελθόν ξεκινήσει μια κόντρα, συγκεκριμένα το 2019, όταν δημοσιογράφος θέλησε να ρωτήσει κάτι τον ράπερ, με τον ίδιο να της κατεβάζει το μικρόφωνο.

Ο παρουσιαστής σχολίασε το περιστατικό με φανερό εκνευρισμό και λίγες ώρες αργότερα, ο ράπερ προχώρησε σε απάντηση μέσω insta stories. Κάτι αντίστοιχο με όσα συμβαίνουν τώρα δηλαδή. Πιο συγκεκριμένα ο Snik ανέβασε μια φωτογραφία του Γιώργου Λιάγκα με μαγιό στο Instagram, καλύπτοντας το κεφάλι του με ένα σαλιγκάρι.

Βασίλης Μπισμπίκης: «Είμαι ερωτευμένος με τη Δέσποινα, περνάω μια ωραία φάση στη ζωή μου»