Από την ημέρα που η βασίλισσα Ελισάβετ έφυγε από τη ζωή, διάφορες ιστορίες έχουν βρεθεί ξανά στο προσκήνιο. Ο κόσμος αποχαιρετά την αγαπημένη του «Λίλιμπετ», είτε στα social media, είτε με παρουσία στο Μπάκιγχαμ.

Μεταξύ των ιστοριών που έχουν δημοσιευτεί ξανά, οι φαν του Snoop Dogg θυμήθηκαν κι αυτή που αφορά τον διάσημο ράπερ και το πώς η βασίλισσα Ελισάβετ τον βοήθησε. Πίσω στο 1994, οι αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου προσπαθούσαν να τον διώξουν, μιας και ήταν αντιμέτωπος με κατηγορίες για φόνο πρώτου και δεύτερου βαθμού. Δύο χρόνια αργότερα, βέβαια, αθωώθηκε.

Ray J: Αποκάλυψε πως η Kris Jenner είναι συνυπεύθυνη για την κυκλοφορία του sex tape με την Kardashian

«Με έδιωξαν από το Ηνωμένο Βασίλειο» ακούγεται να λέει ο τραγουδιστής σε συνέντευξη του. «”Κλωτσήστε αυτό το κακό @@ έξω!” αυτός ήταν ο τίτλος», συνέχισε ο Snoop Dogg αναφερόμενος στο εξώφυλλο βρετανικής εφημερίδας της εποχής με το πρόσωπό του. «Μαντέψτε όμως, ποιος με υπερασπίστηκε».

Αφού το άτομο που παίρνει συνέντευξη από τον Snoop μαντεύει εσφαλμένα τον πρωθυπουργό, ο ράπερ του «Drop It Like It’s Hot» αποκάλυψε ότι ήταν η βασίλισσα Ελισάβετ εκείνη που τον υπερασπίστηκε. «Η βασίλισσα», αποκάλυψε ο Snoop Dogg. «Η βασίλισσα είπε: “Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει κάνει τίποτα κακό στη χώρα μας. Μπορεί να έρθει πίσω”».