Ίσως η πιο εύκολη ερώτηση που μπορεί να απαντήσει κάποιος για το GNTM, είναι το πρόσωπο που έχει ξεχωρίσει στον πέμπτο κύκλο. Κι αυτό δεν είναι άλλο από τη Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία λέει αυτό που πιστεύει, ακόμα κι αν η γνώμη της είναι διαφορετική με τους άλλους κριτές.

Ίσως ο ANT1 να μην περίμενε πως στο φετινό ριάλιτι μοντέλων θα μονοπωλούσε το ενδιαφέρον. Σε διαφορετική περίπτωση ενδεχομένως το deal της να ήταν διαφορετικό, μιας και η Χατζηπαντελή δεν είναι μόνιμη κριτής, αλλά guest. Επομένως σύντομα θα την δούμε να αποχωρεί.

Ποιες όμως είναι οι απολαβές της για αυτές τις guest εμφανίσεις;

Αντιλαμβάνεστε πως δεδομένου του βιογραφικού της, καθώς και την περιουσία της στο εξωτερικό, οι απολαβές είναι υψηλές, αλλιώς δεν θα δεχόταν την πρόταση του καναλιού. Σε ρεπορτάζ του Πρωινού στον ΑΝΤ1, αναφέρθηκε πως «κατέφτασε στην Αθήνα την στιγμή που στο εξωτερικό έβγαζε 1,5 εκατομμύριο λίρες τον χρόνο, ήταν τα έσοδά της».

Στο γιατί δεν θα την δούμε παρακάτω, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι απολαβές της είναι ισάξιες ή και λίγο μεγαλύτερες από αυτές της Βίκυς Καγιά. Από τη στιγμή λοιπόν που είναι guest κριτής, ίσως η παραγωγή να μην ήθελε να δώσει επιπλέον χρήματα στη συνέχεια.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Λιάγκας: Έξω φρενών για την υπόθεση revenge porn στην Πάτρα – «Νιώθεις μάγκας τώρα;»

Ποια είναι η Σοφία Χατζηπαντέλη;

Με πατέρα Ελληνοκύπριο και μητέρα Βρετανίδα, η Σοφία Χατζηπαντελή σπούδασε μάρκετινγκ και ασχολήθηκε επαγγελματικά με το modeling. Στη μέχρι στιγμής πορεία της έχει καταφέρει να συνεργαστεί με κάποιους από τους σημαντικότερους τίτλους περιοδικών παγκοσμίως όπως Vogue, Elle, Harper’s Bazaar, New York Times και Vanity Fair, αλλά και με οίκους μόδας όπως οι Chanel, Fenty Beauty και Jean Paul Gaultier.

Η πορεία της στον χώρο της μόδας της έχεις δώσει το «έδαφος» να παρουσιάσει μία διαφορετική οπτική της ομορφιάς και του στιλ, πιο απενοχοποιημένo, πιο προσωποποιημένο.

Συγκεκριμένα, η Σοφία Χατζηπαντελή έχει ξεκινήσει το δικό της beauty κίνημα που φέρει το όνομα #UnibrowMovement, το οποίο προτρέπει όλες τις γυναίκες να αγαπήσουν τη “διαφορετική” εμφάνισή τους, απορρίπτοντας τα πρότυπα ομορφιάς. Η ίδια έχει γίνει ευρέως γνωστή για τα πυκνά φρύδια της, ένα στοιχείο που έχει κάνει σήμα κατατεθέν της στον κόσμο της μόδας.

Όπως έχει αναφέρει η ίδια σε συνέντευξη της «δεν το κάνω όλο αυτό για να πείσω τον κόσμο να συμπαθήσει τα φρύδια μου. Περισσότερο το κάνω για να δείξω ότι κάθε άνθρωπος μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του έχοντας μια προτίμηση. Προσωπικά, πιστεύω ότι φαίνομαι πιο ωραία έτσι. Υπάρχουν άνθρωποι που διαφωνούν, αλλά είμαι απόλυτα κουλ με αυτό».

Η Σοφία Χατζηπαντελή έχει υιοθετήσει την πιο αυθεντική και απελευθερωτική μορφή της μόδας. Δεν ακολουθεί τις τάσεις, καθώς η ίδια εκφράζεται μέσα από τους δικούς της συνδυασμούς.