Η Σοφία Βεργκάρα και ο Τζο Μανγκανέλο χώρισαν έπειτα από επτά χρόνια γάμου, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που ήθελαν τον γάμο τους να περνά κρίση.

Με δήλωσή του στο Page Six, το ζευγάρι αναφέρει πως η απόφαση ήταν δύσκολη, ενώ από κοινού ζήτησε να σεβαστούν την ιδιωτική του ζωή.

«Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Ως δύο άνθρωποι που αγαπιούνται και νοιάζονται πολύ ο ένας για τον άλλον, ζητάμε ευγενικά τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής αυτήν τη στιγμή καθώς είμαστε σε αυτήν τη νέα φάση της ζωής μας».

Σύμφωνα με άλλη πηγή «η Σοφία και ο Τζο έχουν χωρίσει εδώ και λίγο καιρό και παίρνουν κάποια απόσταση ο ένας από τον άλλον για να σκεφτούν το μέλλον τους».

Η ίδια, είχε αναρτήσει νωρίτερα φωτογραφίες και βίντεο από τις τελευταίες ημέρες των διακοπών της στην Ιταλία. Φοράει ένα ολόσωμο μπλε λεοπάρ και είναι ξυπόλητη. Δείχνει χαρούμενη, ενώ στο βίντεο “παίζει” με τον φακό.

Πότε άρχισαν να βγαίνουν Μαγκανιέλο και Βεργκάρα;

Οι δυό τους υπήρξαν ζευγάρι από το 2014, μετά την πρώτη συνάντηση στο δείπνο των Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου εκείνης της χρονιάς. Εβδομάδες αργότερα, εκείνος κατάφερε να την προσεγγίσει με τη βοήθεια ενός από τους συμπρωταγωνιστές της Modern Family.