Κάποτε, κάποιος σοφός, ο Βίας ο Πριηνεύς πρέπει να ήταν, είχε παραφράσει τον Ντεκάρτ λέγοντας «σκέφτομαι Βεργκ-άρα υπάρχω». Τώρα εσείς μπορεί να αναρωτιέστε τι χαζομάρες γράφουμε, αφού ο Βίας ήταν προγενέστερος του Ντεκάρτ, αλλά όταν μιλάμε για τη Σοφία Βεργκάρα ο χρόνος είναι σχετικός και η σκέψη μπαίνει σε ένα multiverse.

Μπορεί από τότε που παντρεύτηκε τον υπέροχο Τζο Μανγκανιέλο η Σοφία να άλλαξε την δημόσια εικόνα της, μπορεί το Modern Family που την έκανε την πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιό της αμερικανικής τηλεόρασης να επέβαλλε μια διαφορετική έξωθεν μαρτυρία, όμως η Κολομβιανή είναι μια γυναίκα που ποτέ δε θα περάσει απαρατήρητη. Είναι επίσης μια γυναίκα που απολαμβάνει κάποιες φορές να εκπλήσσει το κοινό με τις σέξι αναρτήσεις της στο Instagram.

Μια τέτοια χαρακτηριστική ανάρτηση έκανε την Πέμπτη, υπό τη μορφή throwback. Στο παρελθόν της η Σοφία Βεργκάρα έχει καταγράψει πολλές φωτογραφίσεις σε περιοδικά, ιδίως ανδρικά, με το αποτέλεσμα να είναι αποκαλυπτικό.

Στις δύο φωτογραφίες που πόσταρε στο προφίλ της, η Βεργκάρα ποζάρει με πλάτη γυρισμένη και δείχνει την πίσω όψη της, αφού το μπικίνι που φοράει είναι στρινγκ. Η ίδια στο σχόλιο της έχει βάλει τρία emoji με μαϊμούδες που κλείνουν τα μάτια και τα σχόλια από κάτω είναι γεμάτα με… ροδάκινα, το κατ΄εξοχήν φρούτο για να χαρακτηρίζονται τα οπίσθια στο Instagram.

Επίσης, για κάποιο λόγο, ψηλά στα σχόλια βρίσκονται οι καρδούλες που έβαλε η Έλενα Κρεμλίδου στη Βεργκάρα.