Η Σόφι Τέρνερ φαίνεται ότι καθόλου άσχημα δεν τα περνάει μετά το χωρισμό τη από τον Τζο Τζόνας. Η Βρετανίδα ηθοποιός του «Game of Thrones» φωτογραφήθηκε την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου να απολαμβάνει ένα τσιγάρο ενώ καθόταν έξω σε μια καφετέρια και συνομιλούσε με την Ταμπίθα Ντόχερτι, στο Νότινγκ Χιλ του Λονδίνου. Πριν τραβήξουν χωριστούς δρόμους, οι δυο γυναίκες μοιράστηκαν ένα φιλί στα χείλη.

Η Σόφι Τέρνερ, μετά τον χωρισμό της από τον Τζο Τζόνας, με τον οποίο έχει δύο παιδιά, έχει αρχίσει να βγαίνει με τον Πέρεγκριν Πίρσον. Η Τέρνερ και ο Πίρσον πυροδότησαν για πρώτη φορά φήμες ότι βγαίνουν τον Οκτώβριο, όταν φωτογραφήθηκαν να φιλιούνται σε δρόμο του Παρισιού. Και μόλις πριν από μια εβδομάδα, επιβεβαίωσαν τη σχέση τους όταν εθεάθησαν να φιλιούνται στο Λονδίνο.

Μια πηγή δήλωσε πρόσφατα στο Us Weekly για την Σόφι Τέρνερ ότι «φαίνεται να της αρέσει πραγματικά να περνάει χρόνο με τον Πέρι» και ότι έχουν έρθει «προοδευτικά πιο κοντά». Επίσης, πρόσθεσε ότι είναι «πολύ νωρίς για να πούμε αν υπάρχει μακροπρόθεσμη προοπτική», αλλά «τα πράγματα μπορεί να οδεύουν προς τα εκεί».

*Photo Credits: Shutterstock