Στέλεχος του Spotify έβαλε στο στόχαστρο τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ, μετά τη λήξη της συνεργασίας τους. Ειδικότερα, ο Μπιλ Σίμονς επικεφαλής του τμήματος Podcast Innovation and Monetization στη πλατφόρμα, μίλησε με τα χειρότερα λόγια για το ζεύγος, εξηγώντας πως αθέτησαν συμφωνία.

Χάρι και Μέγκαν παρήγαγαν μόνο μία σειρά δώδεκα επεισοδίων για την εταιρεία στα δύο χρόνια από την υπογραφή της συμφωνίας τους πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, πριν πάρουν «διαζύγιο».

Ο Σίμονς σε ένα δικό του podcast, έκραξε κυριολεκτικά τους πρώην royals, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι γ@@@@@@@ι απατεώνες. Αυτό είναι το podcast που θα έπρεπε να είχαμε ξεκινήσει μαζί τους. Πρέπει να μεθύσω ένα βράδυ και να πω την ιστορία για το Zoom που είχα με τον Χάρι για να προσπαθήσω να τον βοηθήσω με μια ιδέα για podcast. Είναι μια από τις καλύτερες ιστορίες μου».

Τα άνωθεν δεν είναι τα μοναδικά λόγια  που έχει πει ο ίδιος για τον Χάρι και την Μέγκαν. Τον περασμένο Ιανουάριο είχε πει για τον Χάρι πως «έχω κουραστεί τόσο πολύ με αυτόν τον τύπο. Τι προσφέρει στο τραπέζι; Απλά κλαψουρίζει για μ@@@@@@ς και συνεχίζει να δίνει συνεντεύξεις. Ποιος δίνει δεκάρα; Ποιος νοιάζεται για τη ζωή σου;».

Είχε προσθέσει ακόμη τότε ότι ο Χάρι «δεν είναι ο αγαπημένος γιος», και εξηγούσε: «Ζεις στο γ@@@@@@o Montecito και απλά πουλάς ντοκιμαντέρ και podcasts και κανείς δεν νοιάζεται τι έχεις να πεις για οτιδήποτε, εκτός αν μιλάς για τη βασιλική οικογένεια και απλά παραπονιέσαι γι’ αυτήν».

Spotify

Η κοινή δήλωση για το τέλος της συνεργασίας με το Spotify

Σε κοινή τους δήλωση, Spotify και Archewell έγραψαν: «Το Spotify και η Archewell Audio συμφώνησαν αμοιβαία να χωρίσουν τους δρόμους τους και είναι υπερήφανοι για τη σειρά που κάναμε μαζί».