Ο Σπύρος Μαρτίκας ταξίδεψε χθες στη Θεσσαλονίκη για να συναντήσει την Βρισηίδα Ανδριώτου μετά την αποχώρηση του από το Survivor. Οι δύο τους τα πάνε πολύ καλά και είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Open Weekend, το ζευγάρι ετοιμάζεται για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Από το Σεπτέμβριο, όμως, τα πράγματα σοβαρεύουν. Σύμφωνα με την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, οι δύο τους ψάχνουν σπίτι στην Αθήνα για να συγκατοικήσουν, διαψεύδοντας όσους πιστεύουν ότι η σχέση τους είναι στημένη. Οι δύο τους φάνηκαν ευτυχισμένοι στις φωτογραφίες, από το μπάνιο τους στην Χαλκιδική. Δημοσίευσαν τα στιγμιότυπα στα social media. Σε αυτά φαίνονται να κάνουν jet ski αλλά και να γελούν στο beach bar.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Σπύρος Μαρτίκας είναι πολύ γοητευμένος από το νεαρό μοντέλο, και εκείνη το ίδιο. Ο φαρμακοποιός είχε κάνει και μια σχετική ανάρτηση, φανερώνοντας τον έρωτά του για εκείνη. Ο πρώην παίκτης του Survivor ανάρτησε φωτογραφίες από τις τρυφερές τους στιγμές μέσα στο ριάλιτι. «Όλα όσα έχουμε είναι το τώρα» έγραψε στη λεζάντα με την Βρισηίδα να του γράφει: «Βρε καρδούλα μου».

Έχουν αφήσει πίσω λοιπόν τους τσακωμούς και ποιός ξέρει μπορεί μέσα στους επόμενους μήνες να επισημοποιήσουν την σχέση τους. Ο Μαρτίκας διαθέτει φαρμακεία στην Αθήνα, οπότε η σύντροφός του φαίνεται ότι θα τον ακολουθήσει, αφήνοντας πίσω την πατρίδα της, την Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Τσιτσιπάς και Κύργιος μετέτρεψαν σε «τσίρκο» το Wimbledon: «Τον σημάδευα με την μπάλα» – Ποιος έκανε bullying τελικά

Vera Wang: Η 73χρονη σχεδιάστρια μόδας που μοιάζει με 30αρα σπάει τα ηλικιακά στερεότυπα

Emily Ratajkowski: Ξαπλώνει ολόγυμνη στο σαλόνι της