Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα κάτσει ο «Παίκτης 001» της σειράς φαινόμενο του Netflix, Squid Game, μετά από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Yeong-su κατηγορείται από γυναίκα, αγνώστων στοιχείων, πως την άγγιξε με ανάρμοστο τρόπο, το 2017. Το δικαστήριο της Seongnam στη Νότια Κορέα απήγγειλε κατηγορίες στον 78χρονο ηθοποιό, με τη δίκη του να ξεκινά τον Φεβρουάριο.

Σημειώνεται πως η γυναίκα είχε προχωρήσει σε καταγγελία τον Δεκέμβριο του 2021, ωστόσο η υπόθεση έκλεισε τον Απρίλιο χωρίς απαγγελθούν περαιτέρω κατηγορίες εναντίον του. Ωστόσο, το γραφείο του εισαγγελέα στη Σουβόν, άνοιξε ξανά την υπόθεση και ερεύνησε τους ισχυρισμούς της γυναίκας, τους οποίους ο 78χρονος ηθοποιός αρνείται κατηγορηματικά, λέγοντας πως απλά «της κράτησα τα χέρια για να της δείξω το δρόμο».

Διαβάστε ακόμη: Νέο παραλήρημα του Kanye West: Επαίνεσε τον Χίτλερ και τους Ναζί

Ο ηθοποιός φέρεται να έχει ζητήσει συγγνώμη για το περιστατικό, όχι επειδή αναγνώρισε τις κατηγορίες εναντίον του, αλλά επειδή η γυναίκα λέγεται πως του είπε ότι «δεν θα το έκανε θέμα εάν της ζητούσε συγγνώμη».