Στο πλευρό του Ισραήλ στέκονται διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ, όπως η Γκαλ Γκαντότ (η οποία έχει και καταγωγή από το Ισραήλ), την Έιμι Σούμερ, την Τζέιμι Λι Κέρτις και πολλοί ακόμη. Η σύρραξη που ξεκίνησε η Χαμάς το Σάββατο, έχει οδηγήσει σε χιλιάδες νεκρούς, με συγκλονιστικές μαρτυρίες να αποτυπώνουν τις τραγικές στιγμές που εκτυλίσσονται τις τελευταίες ώρες στο Ισραήλ. 

Η Wonder Woman του κινηματογράφου, Γκαλ Γκαντότ, που υπηρέτησε στον στρατό του Ισραήλ για δύο χρόνια, έγραψε «είμαι με το Ισραήλ και πρέπει όλοι να κάνουν το ίδιο» και πρόσθεσε: «Ο κόσμος δεν μπορεί να μένει άπραγος, όταν συμβαίνουν αυτές οι φρικιαστικές τρομοκρατικές επιθέσεις».

Η σταρ του Χόλιγουντ έχει από την σύρραξη και έπειτα, ανεβάσει διάφορα Instagram Stories για τον πόλεμο στο Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένου και της ανάρτησης που έγραψε: «Τουλάχιστον 250 Ισραηλινοί έχουν σκοτωθεί και χιλιάδες γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένοι κρατούνται όμηροι στη Γάζα, από την Χαμάς. Ξεκινώντας νωρίς το πρωί, πάνω από 3.000 ρουκέτες εκτοξεύθηκαν.  Η Χαμάς κρατάει ομήρους, ελέγχει βάσεις και οικισμούς στο Ισραήλ. Υπήρξαν περισσότεροι από 1.500 τραυματίες και συνεχίζονται βαριές μάχες. Ακούω τις φωνές τους και χτυπούν την πόρτα. Είμαι με τα δύο μικρά μου παιδιά. Η καρδιά μου πονάει. Προσεύχομαι για όλους εκείνους που πονούν».

Με τη σειρά του, ο Guy Oseary, ο οποίος είναι περισσότερο γνωστός για την μακροχρόνια συνεργασία του με την Madonna, έκανε σχετική ανάρτηση στο προφίλ του, γράφοντας: «Χθες ανέβασα ένα βίντεο από το μουσικό Φεστιβάλ και την απαγωγή της Noa, το οποίο όμως το Instagram το κατέβασε. Το έγκλημα της; Ότι είναι Ισραηλινή. Βρισκόταν σε ένα ειρηνικό μουσικό φεστιβάλ».

Η Έιμι Σούμερ έκανε repost το βίντεο του Oseary (αν και η ανάρτηση πλέον φαίνεται), γράφοντας πως «Αυτό είναι τρομακτικό. Αυτοί οι δολοφόνοι γιορτάζουν στο Ιράν. Η Νόα σε αυτό το βίντεο βρισκόταν σε μουσικό φεστιβάλ όταν την άρπαξαν, ενώ ταυτόχρονα δολοφόνησαν 200 άτομα. Πολλές γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένοι κρατούνται όμηροι. Προσεύχομαι πάντα για Ειρήνη. Δεν έχω λόγια. Είναι σπαρακτικό».

H ηθοποιός Τζέιμι Λι Κέρτις εξίσου έκανε repost αυτό το βίντεο.  Η Γιαέλ Γκρόμπγκλας, της οποίας η καριέρα ξεκίνησε στο Ισραήλ πριν πετύχει στις ΗΠΑ, συμμετέχοντας στο «Jane the Virgin», ανέβασε τη σημαία του Ισράηλ γράφοντας: «Το Ισραήλ δέχεται επίθεση. Εκατοντάδες αθώοι Ισραηλινοί έχουν σκοτωθεί, πολλοί είναι όμηροι. Η καρδιά μου είναι με όλους τους Ισραηλινούς».