Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε για ακόμη μια φορά να προκαλέσει τους χρήστες στο Twitter, με τη νέα του ανάρτηση. Ειδικότερα, ο Έλληνας τενίστας αναφέρθηκε στους μισθούς γράφοντας: «Ο μισθός σου είναι η δωροδοκία που σου δίνουν για να ξεχάσεις τις φιλοδοξίες σου».

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν πως είναι αντιφατικό ένας άνθρωπος που δεν εργάζεται με ωράριο οχτάωρου και βγάζει πολλά παραπάνω χρήματα να μιλάει γι’αυτό, αλλά έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι τον περιμένουν στη γωνία.

Οι αναρτήσεις του Στέφανου Τσιτσιπά

Πάντως, ο τενίστας έχει φροντίσει στο παρελθόν με αναρτήσεις του να δεχθεί σωρεία αρνητικών σχολίων, πράγμα που δεν φαίνεται να τον απασχολεί και πολύ. Χαρακτηριστική ήταν εκείνη η ανάρτηση με το Harrods που είναι ώρα να γίνει και στην Ελλάδα, τον Δεκέμβριο του 2020, την ώρα που η χώρα μας βρισκόταν σε lockdown και μετρούσε τα θύματά της από τον κορωνοϊό.

Επιπλέον, το καλοκαίρι που η Ελλάδα καιγόταν, ο Στέφανος Τσιτσιπάς σκέφτηκε πως ήταν η κατάλληλη χρονική στιγμή να γράψει για τη μαστίχα, το κρυμμένο κόσμημα της Μεσογειακής κουλτούρας. Αργότερα, βέβαια, μέσω του Instagram πήρε θέση και δήλωσε πως βρίσκεται στο πλευρό τον πυρόπληκτων.

Το αποκορύφωμα, και η πιο πρόσφατη του ανάρτηση που προκάλεσε τον περισσότερο χαμό, ήταν η άποψη του πως οι γυναίκες θα πρέπει να παίζουν μέχρι τα 5 σετ επειδή πληρώνονται το ίδιο.

Τότε, είχε δηλώσει πως «δεν θέλω να προκαλέσω αντιδράσεις με αυτό που θα πω, ωστόσο πρέπει να τονίσω ότι υπάρχει ισότητα στα χρηματικά έπαθλα μεταξύ των ανδρών και των γυναικών, αλλά στις γυναίκες γίνονται ματς των 3 σετ και στους άνδρες των 5. Επιστημονική έρευνα αναφέρει πως οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερη διάρκεια σε θέμα αντοχής. Δεν ξέρω. Ίσως θα μπορούσαν να παίζουν πέντε σετ κι αυτές. Για τα grand slam τουλάχιστον.

Από την άλλη βέβαια, με 3 σετ στους άνδρες ίσως βλέπαμε μεγαλύτερη γκάμα νικητών στα slam. Πιστεύω ότι οι τίτλοι θα ήταν εντελώς διαφορετικοί στους άνδρες αν είχαμε νικητή σε σύνολο τριών σετ».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Κακός χαμός με Jason Sudeikis και Olivia Wilde: Της δόθηκαν τα χαρτιά της επιμέλειας των παιδιών την πιο ακατάλληλη στιγμή

Survivor: Μας άξιζε να δούμε τα μαλακά μόρια του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Light: Η εντυπωσιακή ξανθιά που είναι ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό