Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του Stephen tWitch Boss στο Hollywood, γνωστός από την παρουσία του από το 2014 στο show της Ellen DeGeneres. Έκπληξη έχει προκαλέσει και το γεγονός ότι γίνεται λόγος πως ο 40χρονος μάλλον αυτοκτόνησε, αν και για την ώρα δεν έχουν γίνει επίσημα γνωστά τα αίτια θανάτου.

Το άψυχο σώμα του βρέθηκε σε ένα ξενοδοχείο του Λος Άντζελες, με τραύμα από όπλο. Η αστυνομία μετέβη στο σημείο μετά από κλήση που δέχτηκε για πυροβολισμό, ωστόσο δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο και της δολοφονίας.

Σημειώνεται πως ο tWitch έκανε δυναμική είσοδο στο Hollywood, μετά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην 4η σεζόν του «So You Think You Can Dance». Αφού χόρεψε σε δεκάδες ταινίες όπως το «Blades of Glory» και το «Hairspray», σταδιακά άρχισε να αναλαμβάνει μεγαλύτερους ρόλους στα «Step Up 3D» και «Magic Mike XXL».

Σε ανάρτηση της η Ellen DeGeneres απέτισε φόρο τιμής στον φίλο της, λέγοντας: «Ράγισε η καρδιά μου. Ο tWitch ήταν αγνός γεμάτος αγάπη και φως. Ήταν η οικογένειά μου και τον αγαπούσα με όλη μου την καρδιά. Θα μου λείψει. Παρακαλώ στείλτε την αγάπη σας και την υποστήριξή σας στην Allison και τα όμορφα παιδιά του».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellen DeGeneres (@theellenshow)

Στη συνέχεια, ακολούθησαν κι άλλοι διάσημοι που τον αποχαιρέτησαν στο Instagram και Twitter, ανάμεσά τους οι Justin Timberlake, Jessica Alba, Paris Hilton και Michelle Obama.

«Είναι αποκαρδιωτικό να μαθαίνεις πως κάποιος που έφερνε τόση χαρά, να περνάει τόσο δύσκολα πίσω από τις κλειστές πόρτες. Ξέρω τον tWitch 20 χρόνια, φώτιζε τους πάντες και τα πάντα. Ποτέ δεν ξέρεις τι πραγματικά περνάει κάποιος. Να προσέχετε τους εαυτούς σας και τους γύρω σας. Να τους λέτε πόσο τους αγαπάτε», έγραψε ο Justin Timberlake.

Stephen tWitch Boss

«Είναι παράξενο να αναλογίζεσαι το παρελθόν με κάποιον που δεν πιστεύεις ότι θα έφευγε. Είναι τόσο θλιβερό, γιατί δεν υπάρχει ποτέ τρόπος να προετοιμαστείς. Μόνο χαρούμενες εμπειρίες έχω με τον tWitch, η ενέργειά του ακτινοβολούσε. Θα λείψεις, σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες το φως σου μαζί μας», έγραψε η Jessica Alba.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Alba (@jessicaalba)

«Είμαι συντετριμμένη που έμαθα πως δεν είσαι πια μαζί μας. Ο παράδεισος μόλις κέρδισε έναν άγγελο. Προσεύχομαι για την οικογένεια σου αυτή τη δύσκολη στιγμή», έγραψε η Ciara.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ciara (@ciara)

«Είμαι θλιμμένη που έμαθα ότι ο Stephen “tWitch” Boss πέθανε. Η καρδιά μου είναι στη γυναίκα του και τα παιδιά του αυτές τις δύσκολες ώρες», έγραψε η Michelle Obama στο Twitter.

«O tWitch ήταν μια υπέροχη ψυχή. Είμαι σοκαρισμένη και βαθιά στεναχωρημένη. Στέλνω αγάπη και δύναμη στην οικογένεια», έγραψε η Jennifer Lopez.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

«Πάντα να θυμόμαστε πως πίσω από τα χαμόγελα, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι περνάει κάποιος πραγματικά», έγραψε μεταξύ άλλων η Paris Hilton.