Δεν θα θέλαμε να το θέσουμε έτσι, αλλά θα το θέσουμε. Η Κιμ Μπάσιντζερ έπαθε Μαντόνα. Σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση της, στο baby shower της κόρης της Άιρλαντ Μπάλντουιν, η 69χρονη ηθοποιός του «8 Mile» ήταν αγνώριστη. Οι παπαράτσι την φωτογράφησαν μαζί με τον φίλο της, Μιτς Στόουν, την ώρα που αποχωρούσαν από το strip club. 

H Μπάσιντζερ ήταν παραμορφωμένη μετά τις πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της. Ήταν αναμενόμενο τα δημοσιεύματα να εστιάσουν στην εμφάνισή της και να την χαρακτηρίσουν αγνώριστη. Ήταν πάντως απλά ντυμένη, με ένα γκρι κοστούμι και μαλλιά λιτά, διατηρώντας έτσι το στυλ της.

Η Κιμ έγινε διάσημη, αρχικά, ως κορίτσι του Bond το 1983 με την ταινία «Never Say Never Again» και μεσουράνησε για δύο δεκαετίες. Στο απόγειο της δόξας της, πρωταγωνίστησε στις ταινίες 9½ εβδομάδες το 1986 και στο LA Confidential το 1997, το οποίο της χάρισε ένα Όσκαρ.

Όσον αφορά το baby shower της Άιρλαντ Μπάλντουιν, που έχει αποκτήσει η Μπάσιντζερ με τον Άλεκ Μπάλντουιν, μόνο παραδοσιακό δεν ήταν. Το μοντέλο το γιόρτασε σε ένα στριπτιτζάδικο στο Χόλιγουντ, φορώντας μάλιστα και η ίδια ένα μαύρο δαντελένιο ρούχο, με μια μίνι ψηλόμεση φούστα και δαντελένιο σουτιέν, ενώ φορούσε ροζ περούκα και ροζ καουμπόικες μπότες.