Νέα τροπή πήρε η υπόθεση με τη Super Κική, η οποία συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας και παραμένει ακόμα στο κρατητήριο. Εκτός από την κατηγορία για σωματική βλάβη και ηθική αυτουργία της έχει ασκηθεί δίωξη και για ληστεία.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του δικηγόρου του 37χρονου, «κρίθηκε από την εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ότι οι τρεις κατηγορούμενες θα παραπεμφθούν για τα αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία, της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Την Πέμπτη είναι η ανάκριση και εμείς θα παρασταθούμε ως υποστήριξη της κατηγορίας για το θύμα, ο οποίος έχει δεχτεί αυτή την απρόκλητη επίθεση. Ήταν μια ενέδρα από τις κυρίες αυτές, προκειμένου να τον αφήσουν είτε ανάπηρο είτε να τον δολοφονήσουν.

Μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως απόπειρα δολοφονίας, όμως οι εισαγγελείς τη χαρακτήρισαν ως βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. Έχει κατάγματα στο σαγόνι και στη μύτη και πολλά άλλα χτυπήματα στο σώμα του. Έστω και αν προκλήθηκε η σύντροφός του από εκείνον λεκτικές, δεν απαντάμε σε προκλήσεις έτσι, χωρίς να της έχει προκαλέσει κάποια σωματική βλάβη. Ποτέ δεν απαντάμε με βία στη βία. Υπάρχουν εισαγγελικές αρχές. Αλίμονο αν κάποιος παίρνει το νόμο στα χέρια. Επίσης αν δίναμε εντολές όπως η κυρία Super Κική, που νομίζει ότι επηρεάζει έναν κόσμο δεν καταλαβαίνω από απειλές».

Super Κική: Νέα ανάρτηση από το προφίλ της στο Instagram

Οι φίλοι της Super Κική έκαναν μια ανάρτηση μέσω του Instagram της ίδιας, ζητώντας βοήθεια, απευθυνόμενοι στο κίνημα MeToo, ζητώντας άμεσα υποστήριξη.

«Όσον αφορά το τρέχον ζήτημα που ταλαιπωρεί την Αντρέα, ζητάμε θερμά βοήθεια από το Metoo – Greece καθώς οι συνθήκες οι οποίες ζουν τα κορίτσια τις τελευταίες ώρες, δεν έχουν προηγούμενο. Δεν υπάρχει ίχνος αλληλεγγύης. Τα κορίτσια κρατούνται για 2 ακόμα ημέρες στα κρατητήρια με απόφαση του δικαστηρίου. Αν μπορούμε να προλάβουμε μια σημερινή πράξη βίας στο να μην καταλήξει σε αυριανή γυναικοκτονία, ας το κάνουμε. Ο δράστης θυματοποιείται και τα θύματα κατηγορούνται. Παρακαλώ βοήθεια. Φίλοι Κικής».

Super Κική

Στην εκπομπή «Πρωινό Μας», ο δημοσιογράφος Θεοδόσης Πάνου ανέφερε πως ο 37χρονος πρώην σύντροφος της φίλης της καταγγέλλει πως οι δύο γυναίκες, που κρατούνται, έβαλαν έναν άντρα να τον ξυλοκοπήσει. Υποστηρίζει πως τον κάλεσαν για να βρεθούν και να συζητήσουν στο κατάστημα που διατηρεί η Super Κική στου Ζωγράφου. Εκεί τον περίμενε ένας άντρας, ο οποίος τον ξυλοκόπησε και του αφαίρεσε το κινητό.

Από την άλλη, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ίδιας, δέχθηκε μία κλήση από την κόρη της φίλης και κουμπάρας της, όπου η ανήλικη της ζητούσε βοήθεια, αφού ο πρώην σύντροφος της μητέρας της είχε πάει στο σπίτι και βιαιοπραγούσε σε βάρος του.

Super Κική: Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος της

Ο συνήγορος υπέρασπισής της, Βίκτωρ Στεφανόπουλος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» και απάντησε για τις κατηγορίες που βαραίνουν την πελάτισσά του.

«Η κατηγορία για τη Super Κική και τα άλλα κορίτσια είναι η κατηγορία της ληστείας. Αυτό είναι το κακούργημα. Ο συγκεκριμένος φερόμενος ως θύμα κατήγγειλε πως κατά τη διάρκεια του καβγά με τον περαστικά που επενέβη για να σώσει τις γυναίκες… Δεν τον γνωρίζει η Super Κική και οι γυναίκες τον περαστικό.

Ο συγκεκριμένος άνδρας κατήγγειλε ότι αποπειράθηκαν να του κλέψουν τα κλειδιά της μηχανής του και το κινητό του. Σε καμία περίπτωση, όταν τρεις κοπέλες προσπαθούν να σωθούν από έναν άνθρωπο, δεν έχουν στο μυαλό τους να κλέβουν τα κλειδιά και το κινητό σε κοινή θέα. Θα στοχοποιήσουμε τρεις γυναίκες που δέχονται κακοποιητικές συμπεριφορές;».