Το γύρο του διαδικτύου έκανε χθες η είδηση πως η Super Κική συνελήφθη και κρατείτο στο Αστυνομικο Τμήμα της Νέας Σμύρνης. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ίδιας, η οποία βρίσκεται στο κρατητήριο ακόμα αλλά έχει στην κατοχή το κινητό της, ο λόγος που περνάει το αυτόφωρο είναι η βοήθεια που πρόσφερε σε φίλη της, που κακοποιείται συστηματικά από τον πρώην σύντροφο της. Δεν έκρυψε, δε, πως φοβάται τι μπορεί να συμβεί μόλις αφεθούν ελεύθερες.

Με δύο stories στο Instagram της, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως και οι δύο πλευρές έχουν υποβάλλει μηνύσεις.

Super Κική

Super Κική: Το χρονικό της σύλληψης

Σύμφωνα με την επικοινωνία που είχε η Super Κική με την εκπομπή «Το Πρωινό Μας», ανέφερε πως κατηγορείται για ηθική αυτουργία και σωματική βλάβη, περιγράφοντας το πώς κατέληξε να συλλαμβάνεται. «Έφτασε ο κόμπος στο χτένι, δεν έπαιρνε από λόγια. Του έχει κάνει 4 μηνύσεις και το μόνο εμπόδιο που έχει στη ζωή της είναι αυτός ο άνθρωπος», είπε αρχικά για τη φίλη της και συμπλήρωσε:

«Εμένα με πήρε οκτώ το πρωί και μου είπε ‘έλα έχει έρθει’. Μου φώναζε βοήθεια. Έφυγε με τις πιτζάμες και κάλεσα την αστυνομία για να τον πάρουν. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, μας πήραν όλους στο τμήμα και μας έκανε αυτός ο άνθρωπος μήνυση, ότι εμείς του το είχαμε στήσει αυτό. Σε κλάσματα δευτερολέπτου ο εισαγγελέας έβγαλε απόφαση και είπε όλοι να κρατηθούμε. Χτυπιόμουν εγώ, τους έλεγα ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο. Έχε χάρη που είμαστε σε καλό αστυνομικό τμήμα και μας αφήνουν με τα κινητά χωρίς χειροπέδες. Δεν ξέρουμε καν αν θα βγούμε αύριο».






Όπως ανέφερε στο Instagram, οι αρχές συνέλαβαν και εκείνη και την Άντρεα αλλά και ακόμα μια φίλη τους, ευχαριστώντας με ειρωνική διάθεση τους εισαγγελείς που προστατεύουν τις γυναίκες. «Το αστείο της υπόθεσης όμως, είναι ότι καλέσαμε την αστυνομία να μας βοηθήσει και αντ’ αυτού μας πήραν στο τμήμα να καταθέσουμε μήνυση για 4η φορ5ά. Κι εκείνος είπε ψέματα ότι βάλαμε εμείς να τον δείρουν. Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι η ελληνική δικαιοσύνη μας συλλαμβάνει κανονικά και εμένα και την Αντρέα, αλλά και τη φίλη μου την Αμαλία, στα κρατητήρια! Ευχαριστούμε λοιπόν τον εισαγγελέα και το ελληνικό σύστημα που μας προστατεύουν από τις γυναικοκτονίες και από ό,τι άλλο συνεπάγεται. Ο μοναδικός λόγος που τα λέω δημόσια είναι ,γιατί θα μαθεύονταν έτσι κι αλλιώς και κανείς δεν θα ήξερε γιατί εγώ κρατούμαι! Και λόγω του παρελθόντος μου οι ανθρωποφάγοι θα πουν ότι φταίω! Παλεύουμε τόσο καιρό να υπερασπιστούμε και να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και κατάληξη είναι αυτή, τουλάχιστον ας βρούμε το δίκιο μας ιντερνετικά και πραγματικά από ό,τι φαίνεται δεν θα το βρούμε».

Super Κική

 

Super Κική: Τα χρόνια στη φυλακή και η γνωριμία με την φίλη της

Η Super Κική έχει μιλήσει ανοιχτά για τα χρόνια που πέρασε στη φυλακή, ενώ σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν τη σύλληψή της, είχε αναφερθεί στη φίλη της, Άντρεα. Οι δύο γυναίκες γνωρίστηκαν στη φυλακή, τον Δεκέμβριο του 2011, όταν η Super Κική ήταν 18 ετών και η Άντρεα έγκυος στην κόρη της. Έγιναν αμέσως κολλητές και μάλιστα το μέλλον τις βρήκε ενωμένες.

Όταν αποφυλακίστηκαν η Super Kική βάφτισε την κόρη της φίλης της, τη 10χρονη σήμερα Μαρία, η οποία ήταν αυτή που την κάλεσε στο τηλέφωνο κλαίγοντας για να βοηθήσει τη μητέρα της καθώς τη ξυλοκοπούσε ο σύντροφός της.

«Άνοιξα αυτή την επιχείρηση μαζί με τη φίλη μου την Αντρέα. Ήμασταν στο ίδιο κελί μετά γέννησε το παιδί πήγαμε για απεξάρτηση, κάτσαμε εφτά χρόνια. Αποφοιτήσαμε από το πρόγραμμα και πάντα έλεγα βρε παιδί μου να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Τα χρόνια στη φυλακή ήταν πολύ δύσκολα παιδιά, δεν είναι μόνο ότι βλέπουμε στις ταινίες. Δηλαδή εμείς φροντίσαμε και κρατάγαμε τα χαμόγελα μας ακόμα και μέσα στο κελί. Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε καλλυντικά σώματος όπως σκραμπ από σαμπουάν και ζάχαρη ή αρωματικά χώρου βάζαμε μαλακτικό με νερό».