Ο Sylvester Stallone φαίνεται να μην είναι και τόσο σίγουρος για τον χωρισμό του από την επί χρόνια σύζυγό του, Jennifer Flavin. Λίγες μέρες αφότου κάλυψε ένα δεύτερο τατουάζ αφιερωμένο στην εν διαστάσει σύζυγό του, δημοσίευσε φωτογραφίες μαζί της στο Instagram.

«Εκπληκτικά» έγραψε στη λεζάντα στο καρουζέλ των δύο τη Δευτέρα, το οποίο ξεκίνησε με μια εικόνα με την πλάτη του ζευγαριού που τους έδειχνε να κρατιούνται χέρι-χέρι και να περπατούν.

Η δεύτερη φωτογραφία ήταν μια οικογενειακή με την πρώην και τις τρεις κόρες τους — Sofia, Sistine και Scarlet— που τραβήχτηκε όταν τα κορίτσια ήταν πολύ μικρότερα. H 54χρονη Flavin ξάφνιασε τον 76χρονο Stalone όταν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Αύγουστο μετά από 25 χρόνια γάμου.

Μετά από αναφορές ότι ένας καβγάς για έναν σκύλο που ονομαζόταν Dwight οδήγησε την σχέση τους σε ρήξη, ο ηθοποιός επέμεινε ότι αυτός και η Flavin «δεν τερμάτισαν τον γάμο τους για μια τόσο ασήμαντη διαφωνία». Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι όντως διαφωνούσαν για το «πώς να φροντίζουν τον σκύλο».

Στην αίτηση διαζυγίου της στις 19 Αυγούστου, η Flavin περιέγραψε τον γάμο τους ως «ανεπανόρθωτα διαλυμένο», ενώ τον κατηγόρησε για «σκόπιμη διάλυση, εξάντληση και/ή σπατάλη συζυγικών περιουσιακών στοιχείων». Μια πηγή αργότερα ανέφερε στο Page Six ότι οι κατηγορίες της δεν εφάπτονται στην πραγματικότητα.