Μετά τον χωρισμό-βόμβα με τον Τζο Άλγουιν, η Τέιλορ Σουίφτ δεν έχασε χρόνο και ήδη έχει αναπληρώσει το κενό. Η τραγουδίστρια έχει βρει την αγάπη στο πρόσωπο του Μάθιου Χίλι, με τον οποίο εθεάθη να ανταλλάσει φιλιά σε κοινή θέα, στη Νέα Υόρκη πριν λίγες ημέρες.

Αυτή η εξέλιξη στην προσωπική της ζωή, φαίνεται όμως πως δεν αρέσει στους fans της, κι αυτό γιατί το 2016 υπήρξε ξανά ένα φλερτ ανάμεσά τους, με τον Χίλι αργότερα να μην σχολιάζει το γεγονός με τα καλύτερα λόγια. Όπως είχε πει σε συνέντευξη του πως «απλά βγήκαμε μια φορά» και είπε στη συνέχεια: «Γαμ***, δεν είμαι το αγόρι της Τέιλορ Σουίφτ. Τέλος. Είναι εξευτελιστικό. Το μόνο καλό με αυτό, είναι ότι αυτή τη μία φορά που φλέρταρα μαζί της, το όνομά μου κατέληξε παντού στο διαδίκτυο. Όλοι έλεγαν “ποιος είναι ο Μάθιου Χίλι;”. Ήταν ωραίο αυτό».

Και μπορεί οι θαυμαστές της να μην έχουν πάρει με καλό μάτι τη σχέση της, η Τέιλορ Σουίφτ από την άλλη δηλώνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Η τραγουδίστρια το έκανε γνωστό στη συναυλία της στο  Gillette Stadium στο Φόξμπορο, λέγοντας πως «δεν ήμουν ποτέ τόσο ευτυχισμένη στη ζωή μου σε όλες τις πτυχές της» και πως «και θέλω απλώς να σας ευχαριστήσω που είστε μέρος αυτού».

Σύμφωνα, πάντως, με το αμερικανικό περιοδικό People, επικαλούμενο πηγή κοντά στο περιβάλλον της τραγουδίστριας είπε πως «είναι πολύ επικεντρωμένη στην περιοδεία της, αλλά απολαμβάνει να κάνει παρέα με τον Μάθιου Χίλι όταν δεν δουλεύει» και ότι το ζευγάρι, «δεν είναι απλώς πλατωνικό».

Πηγές από το περιβάλλον τους δήλωσαν πρόσφατα στη Sun πως οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν από τον Μάρτιο, ενώ εξήγησαν πως είναι και οι δύο «τρελά ερωτευμένοι».