Καλεσμένος στο «The 2night show» και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Τάσος Νούσιας το βράδυ της Δευτέρας. Ο ταλαντούχος ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στον σοφόκλειο “Φιλοκτήτη”, στην παράσταση που σκηνοθετεί η σύζυγός του, Μαρλέν Καμίνσκι, μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ποια ήταν η πιο δύσκολη σκηνή του «Σασμού» που τον έκανε να αισθανθεί άσχημα και γιατί αρνήθηκε να πρωταγωνιστήσει στις «Άγριες Μέλισσες».

Τάσος Νούσιας: «Ανέλαβα το δύσκολο ρόλο να κάνω κάτι που απεχθάνομαι»

«Η πιο δύσκολη σκηνή του Σασμού ήταν όταν αναγκάστηκα να σηκώσω χέρι στην αγαπημένη μου Βασιλική. Δεν υπήρχε αυτό σεναριακά, αλλά μπήκε αυτή η σκηνή για να δικαιωθεί το αντίπαλο δέος. Δυσκολεύτηκα. Βρήκα ένα πολύ ισχυρό δίκαιο λόγο για αυτό. Είπα μέσα μου ως φόρο τιμής στις μανάδες μας, στις κόρες μας, στις γιαγιάδες μας, σε όλα αυτά τα υπέροχα πλάσματα που μας γέννησαν και μας μεγάλωσαν και μας συνέχουν σε όλη τη ζωή μας. Αναλαμβάνω εγώ το δύσκολο ρόλο να κάνω κάτι που απεχθάνομαι, φύσει και θέσει ως άνθρωπος. Να γίνει παράδειγμα προς αποφυγή για όποιον σκεφτεί να σηκώσει χέρι σε αυτά τα υπέροχα μαγικά πλάσματα», είπε ο Τάσος Νούσιας.

Περισσότερα στο Hello.gr

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

GNTM 5: Αυτή είναι η ανανεωμένη κριτική επιτροπή

Ο Anthony Hopkins είναι το νέο μεγάλο κόλλημα στο Instagram: Χορεύει, τραγουδάει, κάνει challenges, ακολουθεί τα trends

Lady Gaga: Σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στο sequel του Joker – Σε ποιον ρόλο μπορεί να την δούμε