Μετά την Ariana Grande και τον stalker που την ενοχλούσε, ένας 35χρονος συνελήφθη εξίσου, αφού φέρεται να καταδίωκε την Taylor Swift στο σπίτι της, στο Μανχάταν, καθώς και σε άλλες πολιτείες. Το όνομα του είναι Joshua Christian και έχει καταγωγή από το Μπρούκλιν.

Ο ίδιος κατηγορείται για καταδίωξη και εγκληματική παράβαση, αναφορικά με το δημοσίευμα του New York Post. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Christian πήγε στα ακίνητα της τραγουδίστριας στην οδό Φράνκλιν τον Μάρτιο και τον περασμένο μήνα.

«Ο κατηγορούμενος όχι μόνο έχει επανειλημμένα εμφανιστεί στο σπίτι της κυρίας Swift εδώ στη Νέα Υόρκη, αλλά έχει ταξιδέψει και στο σπίτι της στο Τενεσί», υποστήριξε ο εισαγγελέας στο ποινικό δικαστήριο του Μανχάταν και πρόσθεσε: Οι άνθρωποι διερευνούν επίσης ένα επιπλέον περιστατικό καταδίωξης και περιμένουν υλικό από τις κάμερες προστασίας για να επιβεβαιωθεί η ταυτότητα του κατηγορούμενου».

Joshua Christian για Taylor Swift: Την κρατάτε αιχμάλωτη

Από τη μεριά του, ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε πως «είστε νεκροί ξέρετε. Την κρατάτε αιχμάλωτη και πρέπει να την αφήσω ελεύθερη».

Ο Joshua Christian φέρεται να μπήκε στο σπίτι από μια ξεκλείδωτη πόρτα, στις 26 Μαρτίου και να παρέμεινε εκεί παράνομα, κατά τα στοιχεία της αστυνομίας. Ο ίδιος διέφυγε από το ακίνητο αξίας 18 εκατομμυρίων δολαρίων, αφού βρέθηκε αντιμέτωπος με την ασφάλεια.

Ο δικαστής Eric Schumacher εξέδωσε διαταγή για τον Christian, να μείνει μακριά από την τραγουδίστρια. Επίσης, ο δικαστής έστειλε τον Christian στη φυλακή χωρίς εγγύηση, επειδή εκκρεμεί και άλλη κατηγορία σχετικά με παραβίαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας στη Φλόριντα, για την οποία και θα επιστρέψει στο δικαστήριο στις 28 Ιουλίου.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο 35χρονος κατηγορουμενος άρχισε να φωνάζει στον δικηγόρο του κατά τη διάρκεια της διαδικασίας: «Είμαι χριστιανός επιστήμονας. Δεν θέλω αυτό το άτομο να με εκπροσωπήσει. Αυτή είναι η χειρότερη δικαστική αδικία από τη σταύρωση του Χριστού Ιησού. Εκπροσωπώ τον εαυτό μου».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Megan Fox: Τα παιδιά της που «αγνοούνται» και η ερώτηση που έκανε στον Machine Gun Kelly για το αν τον θήλαζε η μάνα του

Stranger Things: Ένα φινάλε με αυτοσχεδιασμό, έντονες συγκινήσεις και πολλά επιτηδευμένα κενά

Το πορτοκαλί κρασί είναι το νέο trend στο TikTok: Τι είναι και πώς φτιάχνεται