Μετά τις φήμες και τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Τέιλορ Σουίφτ να έχει σχέση με τον σταρ του NFL, Τράβις Κελς, το ζευγάρι έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση και επιβεβαίωσε το ειδύλλιο του.

Το βίντεο που αναρτήθηκε στα social media, δείχνει την Τέιλορ Σουίφτ και τον Κελς να φεύγουν μαζί μετά το παιχνίδι των «Kansas City Chiefs» με τους «Chicago Bears», την Κυριακή. Μάλιστα, παρά το γεγονός πως γνώριζαν πως ο κόσμος τους τραβούσε βίντεο, εκείνοι όχι μόνο δεν απέφυγαν κανέναν, αλλά χαιρέτησαν κιόλας.

Εκτός από το εν λόγω βίντεο, ένα ακόμη κυκλοφόρησε, με την Τέιλορ Σουίφτ να βρίσκεται στα VIP παρακολουθώντας τον αγώνα, μαζί με την μητέρα του Κελς. Η ίδια χειροκροτούσε τον αθλητή, ενώ ήταν ντυμένη στα χρώματα της ομάδας.

Νωρίτερα, ο αδερφός του Τράβις, Τζέισον Κελς, είχε επιβεβαιώσει τις φήμες, λέγοντας σε συνέντευξη του στον στον ραδιοφωνικό σταθμό 94WI, πως «είναι δύσκολο να απαντήσω γιατί δεν γνωρίζω πολλά για την προσωπική ζωή του Τράβις, αλλά νομίζω ότι τα πάει περίφημα και μάλλον οι φήμες είναι 100% αλήθεια».