Θα λέγαμε πως για την Τέιλορ Σουίφτ το 2023 είναι η χρονιά της, αλλά είναι γεγονός πως είχε στρώσει πολύ καλά το έδαφος από πριν. Βραβεία, απόλυτα επιτυχημένη περιοδεία και πλέον δισεκατομμυριούχος. Σύμφωνα με ανάλυση του Bloomberg, η τραγουδίστρια της country και pop μουσικής, έχει καθαρή περιουσία που ανέρχεται στα 1,1 δισ. δολάρια.

Περιουσία η οποία ενισχύθηκε από την περιοδεία Eras Tour, η οποία μάλιστα βοήθησε μέχρι και στην οικονομία των ΗΠΑ, με επιπλέον 4,3 δισεκατομμύρια δολάρια. Για να καταλάβει κανείς τι εστί Τέιλορ Σουίφτ και γιατί δίπλα στο όνομά της υπάρχει η λέξη «φαινόμενο». Στις πόλεις όπου εμφανίστηκε η Τέιλορ Σουίφτ, η επιβατική κίνηση στη δημόσια συγκοινωνία αυξήθηκε και η πληρότητα των ξενοδοχείων εκτοξεύτηκε στα ύψη.

Το Eras Tour γυρίστηκε και σε ταινία, η οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Μέχρι και το «Taylor Swift: The Eras Tour» συγκέντρωσε περίπου 96 εκατομμύρια δολάρια στα ταμεία των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά, καθιστώντας την την πιο επιτυχημένη ταινία συναυλίας στην εγχώρια αγορά, μόνο το πρώτο Σαββατοκύριακο.  

*Κεντρική φωτογραφία: GettyImages