Η Τέιλορ Σουίφτ, που πρόσφατα τιμήθηκε από το περιοδικό ΤΙΜΕ ως το Πρόσωπο της Χρονιάς, για ακόμη μια φορά έκανε μια γενναία δωρεά προς τους πληγέντες του Τενεσί. Ειδικότερα, η 33χρονη ποπ σταρ δώρισε 1 εκατομμύριο δολάρια στο Ταμείο Έκτακτης Ανάγκης του Τενεσί, για όσους επλήγησαν από τις καταστροφικές καταιγίδες, που άφησαν πίσω τους και απώλειες. Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ανάμεσα τους και δύο παιδιά.

Ο Χαλ Κάτο, Διευθύνων Σύμβουλος του ιδρύματος, επιβεβαίωσε τη δωρεά της Τέιλορ Σουίφτ. Οι δωρεές βοηθούν τους κατοίκους που έχουν πληγεί από μια φυσική καταστροφή με οικονομική βοήθεια, τρόφιμα, προσωρινή στέγαση, καθαρισμό συντριμμιών και στέγαση ζώων. Εκτός από τους θανάτους, το CNN ανέφερε ότι περισσότεροι από 50 άνθρωποι τραυματίστηκαν, κτίρια υπέστησαν ζημιές, ενώ οι διακοπές ρεύματος έχουν επηρεάσει όσους ζουν στην περιοχή.

«Αυτά είναι σπαρακτικά νέα και οι καρδιές μας είναι καταρρακωμένες για τις οικογένειες εκείνων που έχασαν τους αγαπημένους τους», δήλωσε ο δήμαρχος του Κλάρκσβιλ Τζο Πιτς στο Facebook. «Η πόλη είναι έτοιμη να βοηθήσει τους πληγέντες.

Όσον αφορά την Τέιλορ Σουίφτ, το 2020 είχε δωρίσει ξανά 1 εκατομμύριο δολάρια στο Ταμείο Έκτακτης Ανάγκης, μετά τους θανατηφόρους ανεμοστρόβιλους που είχαν καταστρέψει για άλλη μια φορά την πολιτεία.«Το Νάσβιλ είναι το σπίτι μου και το γεγονός ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει τα δικά τους σπίτια είναι καταστροφικό για μένα», είχε αναφέρει τότε στο Instagram η Τέιλορ Σουίφτ.

Να σημειωθεί πως η Τέιλορ Σουίφτ έχει μια τεράστια περιουσία, ενώ μόνο από το Spotify θα κερδίσει, μόνο για το 2023, περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια.