Η Τέιλορ Σουίφτ ξέσπασε σε δάκρυα ενώ ερμήνευε την επιτυχία της «Champagne Problems» κατά τη διάρκεια της περιοδείας της με τίτλο «Eras», όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα (10/04). Πάντως, οι θαυμαστές της να είναι πεπεισμένοι ότι σχετίζεται με τον χωρισμό της από τον Τζο Άλγουιν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη «Mirror», η Τέιλορ Σουίφτ και ο Βρετανός ηθοποιός φέρεται να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους έπειτα από έξι χρόνια κοινής πορείας, με μια πηγή να υποστηρίζει ότι η σχέση τους «είχε πάρει τον δρόμο της». Έτσι, οι θαυμαστές της εικάζουν ότι η πολύ συναισθηματική εμφάνιση της στην Αριζόνα σχετίζεται με τον χωρισμό.

Μάλιστα, σε ένα βίντεο από τη συναυλία που αναρτήθηκε στο TikTok, η Τέιλορ Σουίφτ φαίνεται να δακρύζει καθώς έπαιζε το τραγούδι «Champagne Problems».

Το εν λόγω τραγούδι περιγράφει την ιστορία μιας πρότασης γάμου, που απορρίφθηκε, και περιλαμβάνει στίχους όπως «Ποτέ δεν ήμουν έτοιμη, έτσι σε βλέπω να φεύγεις».

https://twitter.com/SBase/status/1645386085122572288

Η Τέιλορ Σουίφτ φέρεται να είναι καλά μετά τον χωρισμό της από τον Τζο Άλγουιν, με μια πηγή να λέει ότι ήταν πολύ «φιλικός», προσθέτοντας: «Η σχέση απλά είχε ολοκληρώσει τον κύκλο της. Αυτός είναι ο λόγος που ο Τζο Άλγουιν δεν έχει βρεθεί σε καμία συναυλία».

Το ζευγάρι δεν είχε φωτογραφηθεί μαζί για περίπου πέντε μήνες, αφού για τελευταία φορά είχε εντοπιστεί, τον περασμένο Οκτώβριο, στη Νέα Υόρκη.

Photo credits: Getty Images