Πριν δύο ημέρες, ένα τεράστιο δαχτυλίδι πυροδότησε τις φήμες πως η Jennifer Lopez αρραβωνιάστηκε με τον Ben Affleck. Τελικά, δεν είναι μόνο φήμες, αφού η ίδια η λατίνα τραγουδίστρια αποφάσισε να βάλει ένα τέλος και να ανακοινώσει και επίσημα πως ναι, 20 χρόνια μετά την πρώτη φορά που ήταν μαζί, οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν.

Με ένα βίντεο 32 δευτερολέπτων και τίτλο «Σπουδαία ανακοίνωση», η Lopez κοιτάζει και την κάμερα ευτυχισμένη και συγκινημένη. Οι δυο τους φαίνεται πως θα ολοκληρώσουν αυτό που άφησαν στο παρελθόν, άλλωστε όπως έχει δηλώσει και σε συνέντευξή της η Lopez, ο χωρισμός τους ήταν «ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έχει κάνει στη ζωή της».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Για να φρεσκάρουμε τη μνήμη σας, το ζευγάρι είχε φτάσει πολύ κοντά στον γάμο, όπως η πίεση των παπαράτσι τους οδήγησε στο να πάρουν την απόφαση να μείνουν μακριά και ο γάμος να μη γίνει ποτέ.

Όμως τώρα, έχουν αποφασίσει πως δεν θα κάνουν τα ίδια λάθη. «Ήμασταν κι οι δύο μικροί και μάλλον, φοβηθήκαμε τη δημοσιότητα που έσκασε τόσο απότομα. Τώρα είμαστε κι οι δύο τόσο χαρούμενοι που ξέρουμε ότι αυτό που ζούμε είναι πιο δυνατό από όλα αυτά τα πράγματα, δεν θα αφήσουμε να μας το χαλάσουν ξανά. Είμαστε μεγαλύτεροι, εξυπνότεροι, πιο έμπειροι. Είμαστε σε διαφορετικά σημεία στις ζωές μας, έχουμε παιδιά, προσέχουμε περισσότερο. Θα το προστατεύσουμε αυτό που έχουμε με κάθε τρόπο, δεν θα χαλάσει έτσι μία τόσο όμορφη περίοδος της ζωής μας», έχει δηλώσει η τραγουδίστρια.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Will Smith: Ήταν, τελικά, δίκαιη η τιμωρία της Ακαδημίας των Oscar προς τον ηθοποιό;

5 πράγματα που δεν δεχόμαστε κι ας μην μας τα προσφέρουν

Rihanna: Η πλουσιότερη γυναίκα μουσικός στον κόσμο – Έκανε ντεμπούτο στη λίστα με τους δισεκατομμυριούχος του Forbes