Από τα ξημερώματα της Τετάρτης όλη η Ελλάδα παρακολουθεί μουδιασμένη την τραγωδία στα Τέμπη με τα 38 (προς το παρόν) θύματα.

Ανάμεσά τους και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η οποία δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram το εξής μήνυμα: «Δεν έχω λόγια … Έχω συγκλονιστεί …. 2023 !!!Πόσες ζωές πρέπει να θρηνήσει αυτός ο τόπος για να έχουμε τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ; Τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες … αντοχή και δύναμη στη δυσβάσταχτη πραγματικότητα … Γέμισε αγγέλους ο ουρανός».

O τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης έκανε την πρώτη του δημοσίευση ως Υφυπουργός Πολιτισμού της Κύπρου σε μια μαύρη μέρα. Πιο συγκεκριμένα έγραψε: Είμαι συγκλονισμένος. Θλιβερή μέρα η σημερινή από την πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων».

Ο Αρκάς που συνηθίζει κάθε πρωτομηνιά να δημοσιεύει ένα χιουμοριστικό σκίτσο με τους διαλόγους των μηνών σήμερα έφτιαξε ένα συγκλονιστικό σκίτσο με τον Μάρτιο να δακρύζει κι ένα τρένο με μια νεκροκεφαλή μπροστά.

Τέμπη

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου τόνισε σε story της πως “έχουμε ο ένας τον άλλον”: «Μια τραγωδία. Δύσκολη μέρα ξημέρωσε. Συλληπτήρια σε όσους έχασαν τους αγαπημένους τους. Η ζωή είναι άδικη και απρόβλεπτη, αλλά έχουμε ο ένας τον άλλον. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε».

Τέμπη