Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκαν στα δικαστήρια χθες, για το θέμα της διατροφής των παιδιών, αφού ο τραγουδιστής φαίνεται να μην πληρώνει τα συμφωνηθέντα. Ακριβώς γι’αυτό κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε 12μηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή.

Ήταν αναμενόμενο να συζητηθεί από τις εκπομπές αυτή η εξέλιξη στο πρώην ζευγάρι, αφού όπως καταλαβαίνει κανείς, για να φτάσουν στο δικαστήριο η μεταξύ τους επικοινωνία δεν απέδωσε καρπούς.

Ο δικηγόρος του Θοδωρή Μαραντίνη μίλησε για το γεγονός και είπε χαρακτηριστικά: «Πριν δύο χρόνια, είχε καταθέσει αίτημα ρύθμισης οφειλών στο δημόσιο. Το 2020 έκανε 16 εκδηλώσεις, ενώ πριν ήταν πάνω από 60. Τα παιδιά σας όχι μόνο δεν στερήθηκαν, αλλά εξακολουθούσαν να ζουν πλουσιοπάροχη ζωή, όταν ο σύζυγός σας “γκρεμίστηκε”. Και μπράβο σας γι’ αυτό».

Διαβάστε ακόμη: Φρενίτιδα προκάλεσε ο γυμνός Μιχαήλ Ταμπακάκης στο Twitter: Έβγαλε τα ρούχα του στο «Μαύρο Ρόδο» και το κοινό παραληρεί

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της Σίσσυς Χρηστίδου απάντησε: «Το 2020 έκανε 66 εκδηλώσεις, τέσσερις τηλεοπτικές εμφανίσεις κι εμπορικές συμφωνίες χιλιάδων ευρώ. Δεν κατέβαλε διατροφή, όχι επειδή δεν μπορούσε, αλλά από “κακοβουλία”».

Με τη σειρά του, ο Θοδωρής Μαραντίνης εξήγησε πως: «Ήταν ελάχιστες οι εμφανίσεις μου στον καιρό του κορωνοϊού, αλλά όχι αρκετές για να πληρώνω αυτά που είχα συναινέσει να πληρώνω. Το κράτος ουσιαστικά μου απαγόρευσε να δουλέψω. Θα τα πληρώσω αυτά τα χρήματα στην κα Χρηστίδου, είτε πιστεύω ότι είναι πολλά, είτε λίγα. Λόγω του οικονομικού αδιεξόδου, ζήτησα μείωση ενοικίου, ώστε να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Αυτή τη στιγμή, πληρώνω 900 ευρώ ενοίκιο για το σπίτι στα Βριλήσσια, ενώ οδηγώ ένα μεταχειρισμένο τζιπ, με 400 ευρώ δόση».