Ο Jamie Foxx αναρρώνει μετά από ένα απροσδιόριστο ιατρικό επείγον περιστατικό την Τρίτη (11/4) που φέρεται να οδήγησε τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό στο νοσοκομείο, όταν πραγματοποιούνταν τα γυρίσματα της ταινίας του Netflix «Back in Action», με συμπρωταγωνιστές του την Κάμερον Ντίαζ και τον Γκλεν Κλόουζ.

Ο 55χρονος καλλιτέχνης «βίωσε μια ιατρική επιπλοκή» την Τρίτη, σύμφωνα με δήλωση της οικογένειας που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη στον λογαριασμό της κόρης του Corinne Foxx στο Instagram.

«Ευτυχώς, λόγω της γρήγορης δράσης και της μεγάλης φροντίδας, βρίσκεται ήδη στο “δρόμο” της ανάρρωσης», αναφέρεται στην ανακοίνωση. «Γνωρίζουμε πόσο αγαπητός είναι και εκτιμούμε τις προσευχές σας. Η οικογένεια ζητά ιδιωτικότητα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου».

Σύμφωνα με τη daily mail και πηγές που επικαλείται, δεν είναι σαφές τι προκάλεσε το ιατρικό πρόβλημα του σταρ του «Just Mercy» και αν νοσηλεύεται ή παραμένει στο νοσοκομείο. Οι εκπρόσωποι του Foxx δεν σχολίασαν περαιτέρω.

Ωστόσο, σύμφωνα με το TMZ, ο ηθοποιός του «Spider-Man: No Way Home» μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο την Τρίτη και η κατάστασή του ήταν αρκετά σοβαρή ώστε μέλη της οικογένειάς του, μερικά από τα οποία βρίσκονταν εκτός πόλης, ταξίδεψαν εκεί για να τον δουν. Ο ιστότοπος είπε ότι ο ηθοποιός «επικοινωνεί τώρα, και αυτά είναι καλά νέα», αλλά δεν ειπώθηκαν λεπτομέρειες για το ιατρικό πρόβλημα του, ούτε για το πότε θα μπορέσει να φύγει από το νοσοκομείο ή να επιστρέψει στα γυρίσματα.

«Γκρεμίστηκε» το δυναμικό come back της Κάμερον Ντίαζ

Η ταινία διαφημίστηκε ως το come back της Κάμερον Ντίαζ, ωστόσο σύμφωνα με τη daily mail η ίδια σκοπεύει να αποσυρθεί οριστικά μετά από από αυτό το γεγονός. 

Υπενθυμίζεται πως στην ταινία εμφανίζεται και ο Γκλεν Κλόουζ και το τελευταίο του γύρισμα στην Ατλάντα φαίνεται πως ήταν ιδιαίτερα αγχωτικό για εκείνον, καθώς και για τους συναδέλφους του.

Τον περασμένο μήνα αναφέρθηκε ότι ο Foxx «είχε μια απόλυτη κατάρρευση» ενώ η ταινία γυριζόταν στο Ηνωμένο Βασίλειο, κάτι που οδήγησε στην απόλυση πολλών ανθρώπων. Σύμφωνα με τη daily mail, απολύθηκαν ένας παραγωγός, δύο σκηνοθέτες και ένας οδηγός.

Ακόμη, σύμφωνα με τη Sun, ένας υπάλληλος απολύθηκε λόγω μίας απάτης που σχετίζεται με την πώληση ενός rolex 33.000 λίρων σε ηθοποιό του καστ, ενώ ακόμη, λέγεται πως λίγο πριν γυριστούν δύο μεγάλες σκηνές δράσεις στο Λονδίνο, προκλήθηκε πανικός γιατί ανακαλύφθηκε μία βόμβα στο σημείο που δεν είχε εκραγεί από τον Β’ΠΠ.

Έτσι, τα γυρίσματα που θα αποτελούσαν τη δυναμική επιστροφή της Κάμερον Ντίαζ στον κινηματογράφο, αποδείχθηκαν ένας… εφιάλτης για εκείνη και το υπόλοιπο καστ.

Ένας φίλος της ηθοποιού μιλώντας στη Dailymail αποκάλυψε ότι είναι πιθανό να συνταξιοδοτηθεί μετά τη συγκεκριμένη ταινία.

*Πηγή: Dailymail