H Κέιτ Μίντλετον και o Πρίγκιπας Ουίλιαμ είχαν, χθες (19/02) το βράδυ, στην τελετή απονομή των BAFTA 2023, που έγινε στο Λονδίνο, μία σπάνια δημόσια εκδήλωση αγάπης.

Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας περπάτησαν χέρι-χέρι στο κόκκινο χαλί. Στη συνέχεια, η Κέιτ Μίντλετον έπιασε παιχνιδιάρικα τα οπίσθια του Πρίγκιπα Ουίλιαμ. Η δημόσια επίδειξη αγάπης έγινε αμέσως viral στο διαδίκτυο, με πολλούς χρήστες να σημειώνουν ότι ήταν μία όμορφη στιγμή του ζευγαριού.

Παρ’ όλα αυτά, δεν ήταν η πρώτη φορά που η Κέιτ Μίντλετον και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ εκδήλωσαν δημοσίως την αγάπη τους, αφού στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, στο Λονδίνο, αγκαλιάστηκαν ενώ βρίσκονταν στις εξέδρες.

Κέιτ – Ουίλιαμ vs. Μέγκαν – Χάρι

Βέβαια, τις περισσότερες φορές, οι δύο τους επιδεικνύουν μία χαρακτηριστικά τυποποιημένη συμπεριφορά κατά τις δημόσιες εμφανίσεις τους, ακολουθώντας κατά γράμμα το πρωτόκολλο της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Έτσι, θα περπατήσουν στο ίδιο βήμα και πιο σπάνια θα ακουμπήσουν ο ένας στον άλλον.

Ακόμα και σε σημαντικές περιστάσεις, όπως της κοινής εμφάνισής τους με τον Πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον δεν είχαν έρθει τόσο κοντά. Σε αντίθεση με τους Σάσεξ, οι οποίοι ήταν πιασμένοι χέρι-χέρι.

Μάλιστα, πολλοί αναλυτές της βρετανικής βασιλικής οικογένειας θεωρούν ότι ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον ακολουθούν το παράδειγμα της Βασίλισσας Ελισάβετ και του συζύγου της, Πρίγκιπα Φιλίππου, οι οποίοι σπανίως επεδείκνυαν δημοσίως την αγάπη τους.

Φωτογραφία κειμένου: Getty Images / Chris Jackson