Από ό,τι φαίνεται, η Madonna έκανε και εκείνη το coming out της, αποκάλυψε δηλαδή ότι είναι μέλος της ΛΟΑΤ+ κοινότητας και δεν πηγαίνει μόνο με άντρες αλλά και γυναίκες.

Την αποκάλυψη έκανε μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο TikTok η 64χρονη, όπου γύρισε ένα βίντεο όπου γράφει χαρακτηριστικά: «Εάν αστοχήσω, είμαι γκέι». Στην συνέχεια, πετάει στον αέρα ένα εσώρουχο σε έντονο φούξια χρώμα και αστοχεί, υπονοώντας ότι δεν είναι straight, όπως νομίζαμε τόσα χρόνια.

Το εν λόγω βίντεο έχει γίνει -όπως ήταν αναμενόμενο- viral, σημειώνοντας μέχρι τώρα 27 εκατομμύρια προβολές. Στο συγκεκριμένο βίντεο η «Βασίλισσα της Ποπ» έχει αλλάξει και τα χαρακτηριστικά ξανθά μαλλιά της, τα οποία έχει βάψει ροζ.

@madonna♬ original sound – nudy georges

Δεν είναι η μόνη διάσημη σταρ που αποκαλύπτει αυτές τις μέρες πως είναι bisexual, καθώς και η Emily Ratajkowski άφησε το υπονοούμενο ότι είναι αμφιφυλόφιλη, επίσης μέσω του TikTok της. Το 31χρονο μοντέλο έδειξε στους ακόλουθούς της τον βελούδινο πράσινο καναπέ της, ο οποίος σύμφωνα με νέο trend υποδεικνύει ότι μία γυναίκα δεν αρκείται μόνο στους άντρες αλλά ελκύεται ερωτικά και από γυναίκες.

Οι σκληροπυρηνικοί fans της «Madge» θα θυμούνται ότι η ίδια είχε δηλώσει σε συνέντευξή της το 1991 ότι πιστεύει πως «Όλοι έχουν μία αμφιφυλοφιλική φύση μέσα του».