Πωλείται όπως είναι επιπλωμένη η έπαυλη του Jim Carrey, στο Λος Άντζελες. Κλισέ, αλλά είναι η αλήθεια. Ο ηθοποιός αποφάσισε να βάλει πωλητήριο, μετά από 30 χρόνια που ήταν στην κατοχή του. Ο Καναδός την είχε αγοράσει το 1994, έναντι 3,8 εκατομμυρίων δολαρίων, ωστόσο τώρα δεν τη δίνει κοψοχρονιά, μιας και αυτός που θα την πάρει θα πρέπει να δώσει 28,9 εκατομμύρια δολάρια.

Η έπαυλη έχει έκταση άνω των 12.700 τετραγωνικών μέτρων και βρίσκεται στο Brentwood, μία από τις πιο αριστοκρατικές γειτονιές. Διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια και εννέα μπάνια. Έχει φυσικά τζάκια, φεγγίτες, μια αυλή, μια κουζίνα με θέα σε κήπο, μια σουίτα, ένα γυμναστήριο, ένα γραφείο, ένα θέατρο με χώρο για σνακ, πρόσθετα υπνοδωμάτια, ένα γήπεδο τένις, ένα κιόσκι, μια πισίνα με καταρράκτη και σπα, μία ακόμα εσωτερική πισίνα με μπαρ και τζάκι, μια σάουνα, ένα χαμάμ και έναν λαχανόκηπο.

Ο λόγος που αποφάσισε να το εγκαταλείψει είναι επειδή δεν περνάει πλέον, πολύ χρόνο εκεί και ελπίζει ότι κάποιος άλλος θα το απολαύσει όπως εκείνος. Άλλωστε, όπως ανέφερε σε δήλωσή του, είναι «έτοιμος για αλλαγές». «Για τρεις δεκαετίες ήταν καταφύγιο για μένα, αλλά δεν περνάω πολύ χρόνο εκεί τώρα και θέλω κάποιος άλλος να το απολαύσει όπως εγώ. Λοιπόν, αυτό ήταν. Είμαι έτοιμος για αλλαγές».

Επιπλέον, ο Jim Carrey που εκτός από ηθοποιός είναι και ζωγράφος, έχει πολλά έργα τέχνης δικά του να κοσμούν το σπιτικό του, τα οποία βέβαια δεν πιστεύεται ότι περιλαμβάνονται στην τιμή πώλησης.