Σε μία συνέντευξη στο The Guardian, ο βραβευμένος με Emmy και πρωταγωνιστής της σειράς της Marvel «Loki», Tom Hiddleston μίλησε μεταξύ άλλων για αστεία περιστατικά από την δουλειά του, για το πως αισθάνεται που ο Loki αποκαλύφτηκε να είναι bisexual καθώς και για εκείνη την φορά που τον μπέρδεψαν στον δρόμο με τον Michael Fassbender.

Ο Tom Hiddleston έκανε την πρώτη του εμφάνιση ως Loki στην ταινία Thor του 2011. Mετά από 11 χρόνια συμμετοχής του Loki στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, μαθαίνουμε ότι ο χαρακτήρας είναι στην πραγματικότητα bi, όπως αποκαλύφτηκε στην ομώνυμη σειρά του Disney+. Αυτό έκανε πολλούς fans να ταυτιστούν με τον χαρακτήρα και να νιώσουν υπερηφάνεια που εκπροσωπούνται και εκείνοι στο MCU. Ο Loki, εξάλλου, είναι ένας χαρακτήρας ο οποίος ήδη προκαλούσε από τα comics. Σε ένα τεύχος μάλιστα, μεταμορφώθηκε σε θηλυκό άλογο για να αποπλανήσει το άλογο ενός άλλου χαρακτήρα και να του τραβήξει την προσοχή.

Ο Tom Hiddleston δήλωσε ότι θέλει να ξέρει ότι «σήμαινε πολλά» για τους fans η αποκάλυψη αυτή για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του Loki. «Ήταν ένα μικρό αλλά σημαντικό βήμα και μένουν πολλά ακόμη» συνέχισε. Ο ίδιος ο ηθοποιός δεν έχει αναφερθεί ανοιχτά στην δική του σεξουαλικότητα αλλά έχει αποθανατιστεί από τον φακό των παπαράτσι με διάφορες γυναίκες ανά τα χρόνια.

Tom Hiddleston

O Tom Hiddleston στο event για την πρεμιέρα του Loki, της σειράς του Disney+.

Ακόμη, στην συνέντευξή του ο ηθοποιός μιλά για εκείνη την φορά που κάποιος στην Νέα Υόρκη τον μπέρδεψε με τον Michael Fassbender. «Απογοητεύτηκε που του είπα ότι δεν είμαι ο Fassbender. Ήταν πολύ άβολο. Του είπα να κάνουμε και οι δύο σαν να μην συνέβη και δεν ανέφερε ποτέ ότι είμαι και εγώ ηθοποιός».

Τέλος, ο 41χρονος ηθοποιός που όταν δεν πρωταγωνιστεί στην Marvel στον ρόλο του κατεργάρη θεού αναλαμβάνει βαρύτερους και σοβαρότερους ρόλους, ανέφερε επίσης ότι εάν δεν ασχολιόταν με την υποκριτική θα ήταν πιθανώς καθηγητής λογοτεχνίας και θα δίδασκε δράμα και Σαίξπυρ.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Kim Kardashian: Σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο ενός 4ου γάμου – Ηχούν οι καμπάνες της εκκλησίας για τον Pete Davidson;

House of the Dragon: Το τελικό trailer έφτασε και ξεσηκώνει τους fans του Game of Thrones

Emma Stone – Γιώργος Λάνθιμος: Το χρονικό μίας «κινηματογραφικής» φιλίας που από τα Oscars έφτασε στο ΣΕΦ