Στα 33 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής των The Wanted, Tom Parker, μετά από καρκίνο στον εγκέφαλο. Η ανακοίνωση έγινε από την γυναίκα του, με ανάρτηση στο Instagram.

«Με την πιο βαριά καρδιά επιβεβαιώνουμε ότι ο Tom απεβίωσε ειρηνικά νωρίτερα σήμερα, με όλη την οικογένεια στο πλευρό του», έγραψε η σύζυγός του, Kelsey Hardwick. «Είμαστε συντετριμμένοι. Ο Tom ήταν το κέντρο του κόσμου μας και δεν μπορούμε να φανταστούμε τη ζωή χωρίς το μεταδοτικό χαμόγελό του και τη ζωηρή παρουσία το. Πάλεψε μέχρι το τέλος. Θα είμαι για πάντα υπερήφανη για εσένα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kelsey ? Parker (@being_kelsey)

O Tom Parker είχε ανακοινώσει πως διαγνώστηκε με καρκίνο σε στάδιο τέσσερα, τον Οκτώβριο του 2022. Ο όγκος ήταν μη εγχειρήσιμος. Πέρυσι ντοκιμαντέρ του Channel 4 κατέγραψε τη ζωή του ενώ υποβάλλονταν σε θεραπείες. Τον περασμένο Νοέμβριο ανακοίνωσε ότι η κατάστασή του ήταν σταθερή και μπόρεσε να κάνει κάποιες επιλεκτικές εμφανίσεις στην περιοδεία των The Wanted»στη Βρετανία αυτό τον μήνα, μετά την επανένωση της μπάντας το 2021. Όμως, η υγεία του επιδεινώθηκε.

«Ήταν αδελφός μας, τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν την απώλεια και τη θλίψη που νιώθουμε. Θα σε θυμόμαστε πάντα στις καρδιές μας», ανέφεραν τα άλλα τέσσερα μέλη του συγκροτήματος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Wanted (@thewantedmusic)

Ο Tom ήταν πατέρας δύο παιδιών. Ήταν ένας εκ των πέντε τραγουδιστών του πιο διάσημου boyband, ενώ το τραγούδι Glad you Came, ήταν το πιο διάσημο τραγούδι τους.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Chris Rock: Οι πρώτες του δηλώσεις για το χαστούκι στα Oscar

Bruce Willis: Χειροτέρεψε τους τελευταίους μήνες – Φορούσε ακουστικό στις ταινίες για να του λένε το σενάριο

Με πληροφορίες από CNN