Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τους τελευταίες μήνες βρισκόταν στο προσκήνιο της επικαιρότητας για τους τελείως λάθος λόγους. Δεν ήταν η δουλειά της αυτό που απασχολούσε, αλλά τα κιλά της. Κάθε γυναίκα που βρίσκεται στη δημοσιότητα έχει χρέος να κάνει γνωστό στον αδιάκριτο κόσμο τον λόγο που προστέθηκαν στο σώμα της επιπλέον κιλά. Γιατί το προφανές είναι πως από πίσω κρύβεται μια εγκυμοσύνη. Εκεί έχουμε φτάσει κύριες και κύριοι.

Η ίδια είχε απαντήσει σε τηλεοπτική εκπομπή, με αφοπλιστικό τρόπο, για τα κιλά, λέγοντας το προφανές: «Προχθές ανέβασα μία φωτογραφία από το γυμναστήριο και βρήκα μήνυμα στο Instagram που μου έλεγε: ΄μπράβο που στην κατάστασή σου γυμνάζεσαι’. Επειδή εγώ έχω πάρει κάποια παραπάνω κιλά από ό,τι ήμουν, παίρνω κάθε μέρα τέτοια μηνύματα ότι είμαι έγκυος. Εμένα μου προσθέτει ένα τεράστιο βάρος. Έχω μία πίεση γιατί λέω: “είμαι 34 ετών, θα προλάβω;”. Είναι τρομερή η πίεση που σου προσθέτει ο άλλος! Όχι, παιδιά τρώω και έχω πάρει κιλά. Και είναι φυσιολογικό. Και θα τα χάσω όποτε εγώ είμαι έτοιμη να τα χάσω. Ο κόσμος μπορεί να σε αγαπάει, αλλά όλο αυτό είναι βάρος».

Τέτοια σχόλια φυσικά δεν σταματούν ποτέ. Στην πορεία, ήρθαν και τα δημοσιεύματα που την ήθελαν χωρισμένη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, οπότε αφήσαμε την εξωτερική της εμφάνιση και επικεντρωθήκαμε στην προσωπική της ζωή. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πάντως απάντησε με τον δικό της τρόπο σε όλα τα πικρόχολα σχόλια. Όχι γιατί έπρεπε να αποδείξει κάτι σε κάποιον, αλλά γιατί όλοι έχουμε περάσει από διάφορες φάσεις στο σώμα μας. Αυτό είναι το φυσιολογικό.

Οι φωτογραφίες της πάντως από τις καλοκαιρινές διακοπές, που έχει ανεβάσει στο Instagram, τα λένε όλα.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Το Χόλιγουντ θρηνεί: Έφυγε από τη ζωή ο Joe E. Tata, ο Nat του Beverly Hills 90210

Britney Spears: Το πρώτο της τραγούδι μετά από 6 χρόνια είναι γεγονός – «Μυρίζει» επιτυχία

Ο Σειρηνάκης δίνει 10 εκατομμύρια και ένα Ford Mustang στην Amber Heard – Τι δώρα περιλαμβάνουν οι επόμενες προτάσεις του