Nεκρός εντοπίστηκε γύρω στις 23:00 του Σαββάτου (30/12), ο αδελφός του Στέλιου Ρόκκου, Νίκος, ο οποίος αγνοούνταν από νωρίς το απόγευμα στη Λήμνο.

Η σορός του 50χρονου εντοπίστηκε στην παραλία Αμνίου – Άγιος Γεώργιος στην περιοχή της κοινότητας Παναγιά της Λήμνου, όπως μεταδίδει το limnosreport.

Συλλυπητήριο μήνυμα έστειλε το κέντρο διασκέδασης όπου εμφανίζεται ο Στέλιος Ρόκκος, τονίζοντας ότι αυτή τη δύσκολη στιγμή, είναι όλοι δίπλα του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Νίκος Ρόκκος, που ασχολείται επαγγελματικά με το ψάρεμα, έφυγε σήμερα το πρωί για την παραλία, χωρίς να δώσει σημεία ζωής για πολλές ώρες με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι δικοί του άνθρωποι καλώντας το λιμεναρχείο.

Άνδρες του λιμενικού σώματος τις απογευματινές ώρες εντόπισαν την βάρκα του, τον εξοπλισμό του  και προσωπικά του αντικείμενα, ενώ ειδοποιήθηκαν και δύτες για έρευνα.

Δυστυχώς, ο 50χρονος  εντοπίστηκε  χωρίς τις αισθήσεις του στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του χωριού Παναγιά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λήμνου όπου και επιβεβαιώθηκε ο θανατός του.