Ο λόγος για τον οποίο ο Travis Barker εισήχθη στο νοσοκομείο, δεν είναι αυτός που φανταζόμασταν. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΜΖ, φέρεται να νοσηλεύτηκε για παγκρεατίτιδα. Μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο και Ιατρικό Κέντρο West Hills το πρωί της Τρίτης για ένα άγνωστο πρόβλημα υγείας.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Cedars-Sinai στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, για πρόσθετη φροντίδα έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Kourtney Kardashian. Οι πηγές αποκαλύπτουν ότι το πάγκρεάς του υπέστη φλεγμονή, λόγω μιας πρόσφατης κολονοσκόπησης.

Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν ναυτία, έντονο πόνο στο στομάχι και έμετο. Μάλιστα, ένα κοντινό τους πρόσωπο είπε στο People ότι ο Barker υπέφερε από «ακραίο πόνο στο στομάχι» και «μετά βίας περπατούσε» προτού νοσηλευτεί στο Λος Άντζελες.

Νέα ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του δεν έχει γίνει ακόμα, ούτε καν από τις Kardashian. Εχθές, η κόρη του, Alabama, φάνηκε να υπαινίσσεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η υγεία του μπαμπά της είχε επιδεινωθεί, ζητώντας από τον κόσμο να προσευχηθεί.

Δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία στο TikTok, που έχει πλέον διαγραφεί, όπου φαινόταν να κρατά το χέρι του μπαμπά της καθώς αυτός ήταν ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου.

Οι θαυμαστές του ανησύχησαν περισσότερο όταν έγραψε στο Twitter «Θεέ μου, σώσε με» νωρίτερα την ίδια μέρα. Παρά την αναφορά στον τίτλο ενός από τα πρόσφατα τραγούδια του με τον Machine Gun Kelly, οι ακόλουθοί του δεν μπορούσαν παρά να αναρωτηθούν αν υπαινίσσεται κάτι πιο σκοτεινό.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Στο νοσοκομείο ο Travis Barker: «Προσευχηθείτε» έγραψε η κόρη του στο Instagram

Ariana Grande: O εμμονικός stalker της ξαναχτύπησε – Εισέβαλε στο σπίτι της παρά τα περιοριστικά μέτρα

Η Σοφία Χατζηπαντελή ποζάρει ολόγυμνη στον καθρέφτη της – Φοράει μόνο ένα καπέλο