Σκηνές θρίλερ, βγαλμένες από τις ταινίες και τις σειρές που πρωταγωνιστεί, έζησε πρόσφατα ο διάσημος Βρετανός σταρ Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και η οικογένειά του. Ο Κάμπερμπατς η γυναίκα του και τα παιδιά τους φοβήθηκαν για τη ζωή τους όταν ένας πρώην σεφ σε πολυτελές ξενοδοχείο εισέβαλε με μαχαίρι στο σπίτι τους.

Ο Τζακ Μπίζελ, 35 ετών, πέρασε από τη σιδερένια πύλη του κήπου της κατοικίας του ηθοποιού, αξίας 3,5 εκατομμυρίων λιρών στο βόρειο Λονδίνο, ξερίζωσε την ενδοεπικοινωνία από τον τοίχο και άρχισε να εξαπολύει μια σειρά από τρομακτικές απειλές. Ο Μπίζελ ο οποίος δεν έχει εξηγήσει το παραλήρημά του, φώναζε: «Ξέρω ότι μετακόμισες εδώ, ελπίζω να καεί (το σπίτι)».

Εντοπίστηκε το DNA του δράστη

Αν και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή εντοπίστηκε από το DNA που είχε αφήσει πίσω του. Προηγουμένως είχε πάει σε ένα αρτοποιείο και είχε ανακοινώσει στον καταστηματάρχη ότι επρόκειτο να κάψει το σπίτι του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς.

«Φυσικά όλη η οικογένεια ήταν απολύτως τρομοκρατημένη και πίστευε ότι αυτός ο τύπος θα έμπαινε και θα τους έκανε κακό», ανέφερε πηγή στη Daily Mail για την επίθεση. «Ευτυχώς δεν εξελίχθηκε. Ο Μπένεντικτ και η Σόφι είχαν πολλές άγρυπνες νύχτες από τότε ανησυχόντας ότι μπορεί να στοχοποιηθούν ξανά».

Ο Τζακ Μπίσελ ομολόγησε την ενοχή του για ζημία στις 10 Μαΐου και έλαβε τόσο περιοριστική εντολή όσο και πρόστιμο 310 δολάρια. Οι Times και η Daily Mail αναφέρουν ότι έχει προηγούμενη καταδίκη για κλοπή, τρεις προειδοποιήσεις για αδικήματα κατά της ιδιοκτησίας, ένα αδίκημα δημόσιας τάξης και ένα αδίκημα ναρκωτικών.

Δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο γιατί ο Μπίζελ στοχοποίησε τον υποψήφιο για Όσκαρ ηθοποιό, ενώ δεν έκανε καμία προσπάθεια να υπερασπιστεί τον εαυτό του στο δικαστήριο.