Η Ισπανίδα σταρ του τένις Πάουλα Μπαντόσα σε συνέντευξη Τύπου στο Wimbledon μεταξύ άλλων μοιράστηκε ένα ιδιαίτερα τρυφερό όνειρο της με πρωταγωνιστή τον Στέφανο Τσιτσιπά.

«Ναι, λοιπόν, είχα τραυματιστεί στην Αυστραλία. Παρακολούθησα τον αγώνα του, τον τελικό. Φυσικά είχα τζετ λαγκ, επειδή ήμουν στην Ισπανία. Αποφάσισα να παρακολουθήσω αυτόν τον αγώνα», είπε.

«Εκπληκτικό, γιατί ποτέ δεν ονειρεύομαι τενίστες, αλλά τον ονειρεύτηκα εκείνο το βράδυ, ότι κερδίζαμε και οι δύο το Australian Open. Τότε ήταν σαν να είχαμε μια πολύ ρομαντική στιγμή, αλλά δεν πρόκειται να το εξηγήσω. Απλά θα το αφήσω εκεί», τόνισε για την σχέση της με τον συνάδελφό της.

Η σχέση του ζευγαριού απέκτησε γρήγορα δυναμική στο Παρίσι, όταν η Μπαντόσα εθεάθη στο πλήθος στο Γαλλικό Όπεν για να παρακολουθήσει το Νο 5 της παγκόσμιας κατάταξης. Το ζευγάρι, το οποίο θα παίξει μαζί μεικτό διπλό την Παρασκευή, απέναντι στους Jessica Pegula και Austin Krajicek, είναι τρελά ερωτευμένο και ο Τσιτσιπάς χαρακτήρισε πρόσφατα την Μπαντόσα ως «αδελφή ψυχή» του.

«Νιώθω ευτυχισμένος και ικανοποιημένος», τόνισε πρόσφατα ο Τσιτσιπάς στο Eurosport.

«Είμαι εξαιρετικά ευλογημένος και χαρούμενος που αυτό ήρθε σε αυτή τη φάση της ζωής μου. Μπορώ να κάνω αυτό που αγαπώ και μπορώ να το κάνω με κάποιον που με καταλαβαίνει απόλυτα. Ενδιαφέρομαι πολύ για το μυαλό της περισσότερο από ο,τιδήποτε άλλο».