Η Πάουλα Μπαντόσα και ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι τρελά ερωτευμένοι και το δείχνουν τόσο δημόσια όσο και στα social media.

Αυτή την εβδομάδα, το ζευγάρι φρόντισε να κάνει νέες αναρτήσεις για την αγάπη του. Την ίδια ώρα όμως, βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής μετά τη συμμετοχή του στο Wimbledon, γιατί και οι δύο τους δεν πέτυχαν τα αποτελέσματα που ήλπιζαν και αποκλείστηκαν από το βρετανικό τουρνουά. Κάποιοι από τους θαυμαστές τους πιστεύουν πως η σχέση τους μπορεί να επηρεάζει την συγκέντρωση και την απόδοσή τους αυτές τις ημέρες και αυτός ίσως ο λόγος για την κατάταξή τους στο Wimbledon.

Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα δεν το άφησαν όμως έτσι και θέλησαν να απαντήσουν. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι χρησιμοποίησε τον κοινό λογαριασμό τους στο Instagram και δημοσίευσε μια φωτογραφία που τους δείχνει χαμογελαστούς μπροστά σε δύο κεραμικές κούπες με σχέδιο μαϊμούδων. «Μας επικρίνουν, αλλά όλες οι σφαίρες τους αναπηδούν» είναι η λεζάντα που επέλεξαν, προσθέτοντας το hashtag «περίοδος διακοπών».

Η φωτογραφία που επέλεξαν Τσιτσιπάς και Μπαντόσα για να απαντήσουν στα αρνητικά σχόλια

Τσιτσιπάς

Πολλοί ήταν πάντως οι θαυμαστές τους που έσπευσαν να τους υπερασπιστούν και τους ενθάρρυναν να αγνοήσουν την κριτική. «Το καλύτερο ζευγάρι όλων των εποχών» έγραψε κάποιος με έναν άλλον να προσθέτει: «Δεν υπάρχει χώρος για αρνητικές σκέψεις εδώ, ήρθε η ώρα για διασκέδαση». «Το να σας βλέπουμε τόσο ευτυχισμένους, μας κάνει ευτυχισμένους» ανέφερε ένας τρίτος με κάποιον άλλον να σχολιάζει: «Δεν καταλαβαίνω την κριτική».