Το χθεσινό επεισόδιο στο Survivor διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο για το πιο τοξικό, το πιο «ηχορύπανση», το πιο «δεν αντέχω άλλο να σας ακούω» επεισόδιο. Θα περίμενε κανείς πως η αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια θα κάλμαρε τα πράγματα. Αμ δε…Οι προθέσεις φάνηκαν στο προχθεσινό επεισόδιο, όπου ο Άρης Σοϊλέδης προκάλεσε τον Ταλάντσεβ με αυτά που έλεγε περί τυχής στο αγώνισμα. Στο σημερινό ο Ταλάντσεβ μπορεί λόγω ασθένειας να απουσίαζε από όλες τις στιγμές της καθημερινότητας, αλλά ο Σοϊλέδης βρέθηκε σε νέο μέτωπο.

Μπορεί αρκετές φορές να φαίνεται πως τα έχει κάπως βρει με τον Εμμανουήλ, που τον ακολουθεί όπως ο απροσάρμοστος μαθητής ακολουθεί το δημοφιλές παιδί στο σχολείο, όμως η συμπεριφορά του δεύτερου, έβγαλε εκτός εαυτού όλη τη Μπλε Ομάδα. Μέχρι και ο Νίκος Γιάννης ύψωσε τη φωνή του.

Στο έπαθλο φαγητού το αγώνισμα ήθελε τους παίκτες να προσπαθούν με καλυμμένα μάτια να τοποθετήσουν αριθμούς σε ειδικές θέσεις. Ήταν τέτοιο το αγώνισμα που επέτρεπε να παίξουν αντίπαλοι άντρες με γυναίκες. Ο Εμμανουήλ είχε κερδίσει δύο φορές και το σκορ ήταν στο 9-2 για τους Μπλε. Σε εκείνο το σημείο είπε πως θα παίξει ξανά και θα ματσάρει τη Στέλλα. Όλη η ομάδα του του έλεγε πως θα ματσάρει με τον Μαρτίκα. Εκείνος έφερνε αντίρρηση.

Η Ασημίνα ξέσπασε και ο Άρης Σοϊλέδης του έλεγε με ένταση πως δεν θα αποφασίζει μόνος του, αλλά θα πρέπει να ακούσει την ομάδα.

Σε εκείνο το σημείο επενέβη ο Σπύρος Μαρτίκας και ανέφερε πως θα πρέπει να τον αφήσουν να κάνει αυτό που θέλει, γιατί θα είναι η τελευταία του ημέρα. Ήταν εμφανές πως ο Μαρτίκας ήθελε να προκαλέσει πανικό στους Μπλε, ελπίζοντας πως μπορεί να τους δώσει την ευκαιρία να πλησιάσουν στο σκορ και φυσικά να μην ηττηθεί από τον Εμμανουήλ σε εβδομάδα που είναι και οι δύο υποψήφιοι.

Ο Άρης Σοϊλέδης έκανε τα στραβά μάτια σε συμπεριφορά της Ασημίνας που είχε κατακρίνει παλιότερα

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Ασημίνα ανέβασαν κι άλλο τους τόνους μετά απ΄αυτή την παρέμβαση και το επεισόδιο του Survivor έγινε φωνές και βρισιές. Ο Εμμανουήλ μάλιστα πήγε κι έκατσε με τους Κόκκινους και τους ζητούσε στήριξη, κάτι που έγινε. Πριν απ΄αυτό είχε κατηγορήσει την Ασημίνα πως έκραζε τον Άρη και μάλιστα του είχε πει του Εμμανουήλ να λέει στις προσωπικές συνεντεύξεις στην κάμερα τι έχει κάνει ο Σοϊλέδης.

Αυτό το σκηνικό συνεχίστηκε για 10 λεπτά, μέχρι που ο Εμμανουήλ έπαιξε με τη Στέλλα, την οποία μάτσαρε και έχασε. Ακολούθως, η Ασημίνα κέρδισε τον Μαρτίκα και πέταξε τη μάσκα που φορούσε στον Εμμανουήλ. Εκεί η κατάσταση ξέφυγε κι άλλο, με τις βρισιές να δίνουν και να παίρνουν.

Ο Άρης Σοϊλέδης, που σε παλιότερο επεισόδιο τα είχε βάλει με την Ασημίνα, τότε αντίπαλο του, για μια βρισιά που είχε πει, τώρα, που είπε τα ίδια και χειρότερα, έκανε πως δεν άκουσε. Κι αυτό ήταν το επιστέγασμα της αλγεινής εικόνας που έχει εδώ και 3 εβδομάδες, με μια συμπεριφορά που δεν αρμόζει σε έναν αθλητή που μιλάει με τις επιδόσεις του, όπως διατείνεται.

Ο Εμμανουήλ πάντως κατάφερε να φέρει σε έντονη αντιπαράθεση μέχρι και το ζευγάρι, τον Μαρτίκα με τη Βρισηίδα. Κι όπως είθισται, η Βρισηίδα είχε το πάνω χέρι.

Τελικά, η αντιπαράθεση έκλεισε με ένα μεγάλο ξέσπασμα της Ασημίνας. Μετά οι Μπλε πήγαν στο έπαθλο φαγητού, να φάνε μέλι και να προωθήσουν τον χορηγό, σα να μη συνέβη τίποτα. Λες και ζουν στο Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Αυτό είναι το πρόβλημα υγείας που την «έβγαλε εκτός» Survivor

Survivor All Star: Οι παίκτες που θα έφτιαχναν το απόλυτο dream team

Απόστολος Ρουβάς: Είναι η πιο άδικη αποχώρηση από το Survivor;