Δεν έχει περάσει παρά μια εβδομάδα από την ημέρα που η Δούκισσα Νομικού δήλωσε την αποχώρηση της από το Πρωινό και ήταν ανένδοτη να συμμετέχει με οιονδήποτε τρόπο. Δε χρειάζεται να γραφτούν περισσότερα γι΄αυτό. Ούτε για το τι μπορεί να υπονοούσε με την ανάρτησή της στο Instagram. Ήταν εμφανές πως Λιάγκας και Δούκισσα είχαν διαφορά νοοτροπίας, πως ο ένας γνώριζε τι σημαίνει τηλεοπτικός στίβος και πόσο ανταγωνιστική είναι η πρωινή ζώνη, ενώ η δεύτερη ήθελε να παραμείνει άβρεχτη.

Ο καθένας επιλέγει τον τρόπο του, τους στόχους του, το επίπεδο που θα κρατήσει. Δε σημαίνει πως ο ένας είναι ανώτερος και ο άλλος όχι. Απλώς υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις στις οποίες δεν ταιριάζουν όλοι, που θέλουν να έχεις κότσια, να μη φοβάσαι να βραχείς. Κι ο Γιώργος Λιάγκας έχει 30 χρόνια εμπειρία και έχει βραχεί. Και θα βραχεί όποτε χρειαστεί για να δείξει ότι μετράει και να πηγαίνει καλά η εκπομπή του.

Πολλώ δε μάλλον φέτος, σε μια χρονιά που εκτός όλων των άλλων, έχει απέναντι του και τη Φαίη Σκορδά. Μια Φαίη που ξεκίνησε πολύ εντυπωσιακά τη σεζόν σε νούμερα, με κάτι 20άρια και 15άρια. Και την ίδια στιγμή ο Λιάγκας με τη Δούκισσα έκαναν μονοψήφια.

Και απέδειξε πολλά. Έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Και δέχτηκε αρκετή στοχοποίηση τις τελευταίες ημέρες, για να λέμε την αλήθεια.

Από τη στιγμή που αποφάσισε να το πάρει πάνω του, πριν καν αποχωρήσει η Δούκισσα, τα μονοψήφια έγιναν διψήφια. Το Πρωινό από τελευταίο επί της ουσίας, που οριακά δεν το περνούσε το Breakfast@Star, είναι σταθερά δεύτερο αυτή την εβδομάδα και στο δυναμικό και στο γενικό. Οκ, προς το παρόν την Καινούργιου που έχει καπαρώσει την πρωτιά με 16 και 17% ή την Κουτσελίνη, κάποιες μέρες, δεν γίνεται να τις πιάσει ακόμα.

Κι όπως μαθαίνουμε, δεν θέλει να πειράξει τη δομή της εκπομπής τώρα που μπήκε σε μια σειρά, γι΄αυτό δεν επιθυμεί να έρθει μια συμπαρουσιάστρια στη θέση της Δούκισσας, αλλά προτιμά μια κοπέλα για το πάνελ. Στον ΑΝΤ1 μπορεί να έχουν θέμα με αυτό για λόγους εμπορικούς κι επειδή οι συμφωνίες που έγιναν με επίκεντρο τη Δούκισσα, είναι στον αέρα. Αλλά στο τέλος της ημέρας, όταν ο Λιάγκας θα ερωτηθεί από το κανάλι, θα έχει να πει – εφόσον συνεχίσει έτσι – ότι τα νούμερα που έπρεπε να φέρει, τα έφερε.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Πέτρος Φιλιππίδης: Θα χρησιμοποιηθούν στην υπεράσπισή του ερωτικές επιστολές που έλαβε από γνωστές ηθοποιούς

Love Island – Όσα είδαμε στο πρώτο επεισόδιο: Η «μαγκωμένη» Ηλιάνα, η χαμηλή τηλεθέαση και το κράξιμο στο Twitter

GNTM: Η Χατζηπαντέλη είναι η νέα queen του σόου – Ο μισθός της είναι μεγαλύτερος της Καγιά και προκαλεί έκπληξη