Την τηλεοπτική σεζόν 2020-2021, Ελεονώρα Μελέτη και Νίκος Μάνεσης θα συνεργάζονταν στην πρωινή ενημέρωση του καθημερινού, με τον ALPHA να κάνει μια πολύ τολμηρή επιλογή τότε να ενώσει αυτούς τους δύο και πολλούς να λένε πως θα είναι η έκπληξη της σεζόν. Εν τέλει, η συνεργασία αυτή δεν άντεξε πολύ, με τις εντάσεις ανάμεσα στους δύο να είναι πολλές και την παρουσιάστρια τελικά να αποχωρεί και να μένει ανενεργή μέχρι τη λήξη του συμβολαίου της με το κανάλι.

Προφανώς, σύμφωνα με όσα έχουν δηλώσει κατά καιρούς, δεν θέλουν να θυμούνται αυτή τη συνεργασία και δύσκολα θα χαιρετήσουν ο ένας τον άλλον αν τυχόν βρεθούν κάπου έξω. Μπορούν όμως εύκολα να σχολιάζουν ο ένας τον άλλον τηλεοπτικά. Τουλάχιστον αυτό συνέβη στην εκπομπή της Ελεονώρας σήμερα το πρωί.

Το Σάββατο, ο Νίκος Μάνεσης ανακοίνωσε στην εκπομπή του πως σε δύο χρόνια θα βγει στη σύνταξη και μια μέρα μετά, χθες, ανέφερε πως ήταν ένα τρικ για να δει την ανταπόκριση του κοινού, καθώς αρνούνταν να πιστέψει ότι έχει τόσο χαμηλή τηλεθέαση.

Η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε αυτό το τρικ με αρκετή δόση ειρωνείας και έκανε μάλιστα και μια δήλωση σχετικά με όσα είχαν συμβεί εκείνη τη σεζόν στην κοινή τους συνεργασία.

«Δεν ξέρω τι μου λέτε εσείς για τον Νίκο Μουτσινά, αλλά σίγουρα δεν ήταν η μόνη αποχώρηση που ανακοινώθηκε το σαββατοκύριακο. Είχαμε κι άλλη μία και βέβαια το αντίκρισμα, απ’ ότι θα καταλάβουμε όλοι, ήταν πολύ μεγαλύτερο γιατί μπλόκαρε το τηλεφωνικό κέντρο και τα social media της εκπομπής. Βρε κουτό, ένα τρικ έκανε για να δει την ανταπόκριση», είπε με ειρωνικό γέλιο η Ελεονώρα Μελέτη και όταν οι συνεργάτες της την ρώτησαν αν είχε κάνει κάτι αντίστοιχο στη διάρκεια της συνεργασίας τους, έγινε ακόμα πιο σκωπτική.

«Φταίγαμε εμείς, φταίγαμε οι μπροστά, οι παρουσιαστές», απάντησε η Ελεονώρα Μελέτη και εννοούσε πως τότε δεν θεωρούσε ο Νίκος Μάνεσης ότι φταίει η Nielsen, αλλά έριχνε το φταίξιμο στην ίδια και τους υπόλοιπους. «A, τότε έφταιγαν οι παρουσιαστές…», τη ρώτησε ο Κώστας Τσούρος, για να πάρει την απάντηση «Αφού φύγαμε όλοι. Τότε είχαν μπλοκάρει για άλλο λόγο τα social και το τηλεφωνικό».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

«Κακός» ο Λιάγκας αλλά βγήκε κερδισμένος: Από τελευταίος με τη Δούκισσα, δεύτερος μόνος του στην τηλεθέαση

Δούκισσα Νομικού: Θα επιστρέψει με νέα τηλεοπτική εκπομπή μετά το Πρωινό

Έλενα Χριστοπούλου: Ενοχλημένη με τα σχόλια για τα κιλά της Ηλιάνας – «Εγώ δεν γελάω καθόλου, πάντα αυτό το σώμα είχε»