Η φετινή χρονιά για τον Νίκο Μουτσινά είναι μια χρονιά πτώσης από το βάθρο στο οποίο βρισκόταν εδώ και μια τετραετία. Η χαμηλή τηλεθέαση και τα σενάρια που τον θέλουν να φεύγει από τον ΣΚΑΪ, έχουν δώσει αρκετή τροφή για σχόλια.  Αυτό που έχουμε όμως εδώ δεν είναι απλά μια πτώση στην τηλεθέαση. Αυτό συμβαίνει σε όλους. Κανείς δεν βρίσκεται για πάντα ψηλά κι αλίμονο αν ο Μουτσινάς έπρεπε να δώσει εξηγήσεις σε κάποιον εκτός ΣΚΑΪ για το ότι δεν τραβάει η εκπομπή του.

Το έχουμε αναφέρει και σε άλλο «σημείωμα», πως κάποιες φορές υπάρχουν εξωγενείς παράγοντες που δε μπορείς να τους αντιπαλέψεις. Όπως δε μπορείς να αντιπαλέψεις και τη φθορά, τον κορεσμό. Δεν έχω δει κανέναν στην ελληνική τηλεόραση να έχει για πάνω από μια τριετία διαρκώς φρέσκες ιδέες και να διατηρείται στα ψηλά. Τουλάχιστον όχι στα τελευταία 4-5 χρόνια που έχουν αλλάξει τα πράγματα. Παλιότερα ναι, είχαμε δει και τη Μενεγάκη και το ντουέτο Σκορδά-Λιάγκα να κυριαρχούν για αρκετά συναπτά έτη.

Βλέπουμε τώρα όμως κι όλους αυτούς πως περνάνε την κάμψη τους. Κι είναι το πιο λογικό. Σε αντίθεση όμως με αυτούς, ο Νίκος Μουτσινάς δέχεται και μια σχετικά άνετη επίθεση από τηλεοπτικά πρόσωπα τώρα που είναι στην πτώση του.

Είναι μια επίθεση που στο προηγούμενο διάστημα τη βλέπαμε αρκετά καλυμμένη και υποδόρεια, αλλά σήμερα το πρωί, στην εκπομπή της Μελέτη, την είδαμε ξεκάθαρη.

Κώστας Τσουρός, Άννα Ζηρδέλη και πιο διακριτικά η ίδια η Ελεωνόρα, έσταξαν καυστικότητα και ειρωνεία προς τον Νίκο Μουτσινά για τον σχολιασμό που κάνει στην εκπομπή του, όπου χαρακτήρισε παλιά τηλεόραση κάτι που είχε γίνει στην εκπομπή της Καινούργιου, αλλά και τον τσακωμό Σπυροπούλου-Πετρογιάννη.

«Εγώ θα έλεγα στον Τριαντάφυλλο να μην παίρνει και τόσο πολύ στα σοβαρά αυτά που λέει ο Νίκος Μουτσινάς. Αν πάρει ο καθένας αυτά που λέει ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του στα σοβαρά, δεν θα του μιλάει άνθρωπος στο τέλος», είπε η Μελέτη σχολιάζοντας την ενόχληση του Τριαντάφυλλου με τον παρουσιαστή.

https://www.youtube.com/watch?v=4xZWd9zPI64

Μετά ξεκίνησε μια στιχομυθία που έκανε μπαμ ότι αποτελεί μομφή προς τον Μουτσινά που τω όντι, δεν μπορει να αναφέρει για τους άλλους ότι κάνουν παλιά τηλεόραση, όταν η εκπομπή του είναι ένα κόνσεπτ από το 2012 για παράδειγμα.

Κώστας Τσουρός: Ενώ ήξερε γιατί ήταν στον Alpha τότε ο Νίκος, το όνομα της Μαρίας Κοντομηνά το είπε κανονικά, της Πετρογιάννη το όνομα το είπε Πετρόγιαννη.
Ελεονώρα Μελέτη: Από τη στιγμή που δεν μπαίνει στο Twitter ο Νίκος Μουτσινάς, πώς στο καλό ήξερε τι έχει γίνει στο παρασκήνιο;
Κώστας Τσουρός: Όλη την ιστορία την έπαιξε στην εκπομπή του χθες, τους διαλόγους, ό,τι έγινε.
Ελεονώρα Μελέτη: Άρα ενημερώθηκε prima vista.
Άννα Ζηρδέλη: Η νέα τηλεόραση, η σύγχρονη.

Θανάσης Πάτρας: Συγγνώμη, ο Νίκος δεν έλεγε και δικαίως ότι η επικαιρότητα είναι ζοφερή και με τον πόλεμο και με τα εγκλήματα, ότι δεν έχει υλικό να παίξει στην εκπομπή; Άρα τι παλιό; Αυτό είναι βούτυρο στο ψωμί του.
Ελεονώρα Μελέτη: Το θέμα του άρεσε, το Twitter θεωρεί παλιό. Αλλά προχθές δεν έλεγε την τηλεόραση παλιά; Για την Κατερίνα Καινούργιου δεν το είπε αυτό;

Κώστας Τσουρός: Όλα για τον Νίκο παλιά είναι. Παλιά τηλεόραση η Κατερίνα Καινούργιου, παλιό το θέμα με την κόντρα Σπυροπούλου – Πετρογιάννη… Δηλαδή αν θέλουμε να μάθουμε και να δούμε νέα τηλεόραση θα πρέπει να βλέπουμε τον Νίκο; Δεν έχω καταλάβει.
Άννα Ζηρδέλη: Θα βλέπεις τον Νίκο γιατί παίζει την παλιά τηλεόραση, αποσπάσματα.
Κώστας Τσουρός: Α, για να έχουμε και νέα και παλιά μαζί, μη μας έρθει απότομα η μετάβαση.

Ο Νίκος Μουτσινάς φαίνεται πως έσκαψε μόνος του τον λάκκο του και τώρα η υπόλοιπη τηλεόραση, που έχει σχολιαστεί καυστικά από τον ίδιο στο παρελθόν, έχει πάρει αριθμό για να ρίξει κι αυτή το χώμα της στο κύκνειο άσμα της παρουσίας του με το Καλό Μεσημεράκι.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Survivor All Star: Έγινε γνωστή η ημερομηνία της πρεμιέρας – Όσα ξέρουμε για τον νέο κύκλο

Maestro: Η επική ανάρτηση του Netflix για την ένταξη της σειράς και οι δηλώσεις του Παπακαλιάτη

Μαρία Καβογιάννη για Maestro: «Έμεινα άφωνη, με πλησίασαν αρκετές γυναίκες μετά την σκηνή ενδοοικογενειακής βίας»