Ο Νίκος Κοκλώνης είναι ένα τηλεοπτικό πρόσωπο που έχει δείξει ότι του αρέσουν τα εντυπωσιακά σόου και οι μεγάλες παραγωγές. Και δε φείδεται χρημάτων όταν θέλει να παραδώσει ένα τέτοιο σόου και να χτίσει το brand του ανθρώπου που μπορεί ένα κανάλι να εμπιστευτεί για τη βραδινή ζώνη του Σαββάτου. Θα μπορούσε κάποιος να τον αποκαλέσει έναν fancy και glamorous Σπύρο Παπαδόπουλο.

Με το J2US έχει βρει μια φόρμουλα επικοινωνίας με το κοινό και έχει δώσει στον ALPHA ένα γερό πάτημα για την τηλεθέαση της prime time του Σαββάτου. Αυτό δεν έρχεται φθηνά. Ο ALPHA ξοδεύει για κάθε επεισόδιο ένα ποσό 150.000 ευρώ για αυτή την παραγωγή, ήτοι 600.000 ευρώ το μήνα, ενώ συνολικά θα έχει δώσει κοντά στα 1.3 εκατομμύρια.

Αυτό όμως δεν είναι το συνολικό κόστος. Γιατί το μπάτζετ για κάθε επεισόδιο είναι διπλάσιο. Σύμφωνα με τον Γιώργο Λιάγκα, ο Νίκος Κοκλώνης είναι αυτός που καλύπτει με τη δική του εταιρεία παραγωγής, την Barkingwell, τα άλλα 150.000 ευρώ ανά επεισόδιο.

«Εγώ είπα ότι μαθαίνω και δεν μου το είπε ένα… πουλάκι… Και να απαντήσω και στον άλλον τον φίλο μου, τον Νίκο Μουτσινά, που λέει ότι αυτά που λέω εγώ δεν ισχύουν. Λοιπόν, ισχύουν. Μου είπε κάποιος από την εταιρεία του Νίκου που συνεργάζονται.

Μπράβο στον Νίκο που βάζει λεφτά από την τσέπη του για να κάνει ένα προϊόν που, άσχετα αν αρέσει ή δεν αρέσει σε κάποιους, και νούμερα κάνει και αισθητικά είναι άψογο. Και βάζει λεφτά ο άνθρωπος από την τσέπη του για να το παράξει αυτό.

Νομίζω ότι από τον Alpha παίρνει 100-150 χιλιάρικα το επεισόδιο και του στοιχίζει 300.000. Αυτό που είπα είναι ότι σε κάθε επεισόδιο ο Νίκος μπαίνει μέσα 150 χιλιάρικα. Και το είπα για καλό. Μπράβο που υπάρχουν άνθρωποι που για να παράξουν ένα ωραίο αποτέλεσμα, βάζουν λεφτά από την τσέπη τους».

Σε αυτό το ρεπορτάζ, ο Κοκλώνης, που σίγουρα δεν θα ήθελε να έχει μαθευτεί το συνολικό ποσό, είχε απαντήσει με δόση ειρωνείας προς τον Λιάγκα, όταν το είχε αναφέρει ξανά πριν μέρες. Τώρα, ο παρουσιαστής του ζητά να βγει να τον διαψεύσει αν δεν ισχύει.

«Και βγήκε και μου απάντησε ότι αν ψάχνει οικονομικό σύμβουλο, θα με σκεφτεί. Να του πω ότι εγώ δεν γνωρίζω από οικονομικά, ρεπορτάζ έδωσα και είναι πραγματικό το ρεπορτάζ. Αν δεν είναι, να βγει να το πει ο ίδιος. Από την άλλη, αν θέλει οικονομικό σύμβουλο, έχω δύο τρεις να του συστήσω. Στο λέω ξεκάθαρα ότι μπαίνει μέσα».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Ήθελε να γυρίσει στα παλιά και πέτυχε γούνα από Gucci Φόρεμα: Ο Μαζωνάκης πήρε το μετρό για Πειραιά

Στηβ Μιλάτος: Παραπέμπεται σε δίκη για την υπόθεση βιασμού στην Λίνδο

Καλό Μεσημεράκι: «Βυθίστηκε» στα νούμερα τηλεθέασης και ο Νίκος Μουτσινάς το σχολίασε με αυτοσαρκασμό