Σταθερή και κεντρική θέση στην καθημερινή ατζέντα έχουν ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή, που πουλάνε τρελά ως ονόματα από τη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση τους. Μετά τα δύο 24ωρα που συζητιόταν ο Μπισμπίκης για την υπόθεση με το αναμμένο τσιγάρο στο κέντρο που τραγουδάει η Βανδή, ήρθαν τα πολύ παθιασμένα ενσταντανέ τους από την Αράχωβα για να στρέψουν πάνω τους την προσοχή.

Πρώτα, ήρθε το story του Μπισμπίκη από την Αράχωβα, όπου κάθονται σε ένα ηλιόλουστο σημείο με τη Βανδή, είναι αγκαλιασμένοι και εκείνη προσπαθεί να κρυφτεί από τον ήλιο για να ποζάρουν για μια selfie.

Βανδή

Μετά, ήρθε το βίντεο που τράβηξε κάποιος θαμώνας σε μαγαζί όπου ήταν το ζευγάρι. Εκεί βλέπουμε τον Μπισμπίκη να μη μπορεί να ξεκολλήσει από τη Βανδή, να τη φιλάει ασταμάτητα, να έχει μάτια μόνο για εκείνη και να θυμίζουν ερωτευμένα σκυλιά ή έφηβους που δεν ξέρουν πώς να χρησιμοποιήσουν τη γλώσσα τους και την απλώνουν σαν βούρτσα βαψίματος. Της κάνει πρακτικά wax on wax off σαν Karate Kid.

Ε, βλέποντας αυτά, ο Γιώργος Λιάγκας δικαιολογημένα το τερμάτισε με τον σχολιασμό του, λέγοντας τα ακόλουθα με πολύ γλαφυρό τρόπο.
«Ρε παιδιά, έλεος…Πωωω…Παιδιά τη γλείφει από πάνω μέχρι κάτω. Εδώ δεν φιλιούνται. Μπράβο. Εγώ τέτοιο έρωτα από αναγνωρίσιμους ανθρώπους, που να εξομολογείται δημόσια, εγώ δεν τον έχω ματαγνωρίσει. Δεν κρατιούνται αυτοί οι άνθρωποι, είναι τόσο ερωτευμένοι. Το λέω με την καλή έννοια. Εγώ αυτό δεν το έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου και δεν θα το κάνω. Δεν το θεωρώ ντροπή, αλλά ντρέπομαι».

Κάποια στιγμή ο Λιάγκας ανέφερε πως θεωρεί απαράδεκτο να υπάρχουν άνθρωποι που σηκώνουν το κινητό για να καταγράψουν εν αγνοία τους ανθρώπους σε τρυφερές στιγμές. Δεν θεωρεί βέβαια απαράδεκτο να προβάλλει αυτό το βίντεο.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Light: Όργιο φημών πως έχει πεθάνει – «Πέθανα χθες, δε θέλω να στενοχωριέστε για μένα», λέει ο ίδιος σε βίντεο στο TikTok

Είναι να μην ανοίξει το στόμα της η Τραϊάνα Ανανία: Η απειλητική ατάκα της για τις παρενοχλήσεις στον χώρο του τραγουδιού

Ενοχλημένη με ερώτηση δημοσιογράφου η Έλενα Κρεμλίδου: «Αν χωρίσω, εσείς θα φταίτε»