Λίγους μήνες μετά το τέλος του Survivor, είχε γίνει γνωστό πως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι σε σχέση με μια κοπέλα και πως της είχε κάνει και πρόταση γάμου. Η σχέση αυτή φαίνεται πως δεν ήταν τόσο ρόδινη, μιας και σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, ο γνωστός make up artist συνελήφθη μετά από καταγγελία για ξυλοδαρμό της συντρόφου του, της Νάνσυς.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν από την δημοσιογράφο Νάντια Αλεξίου της Espresso και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, πριν λίγες ημέρες υπήρξαν έντονες φωνές που προέρχονταν από το διαμέρισμα τους στην Κυψέλη, με τους γείτονες να καλούν την αστυνομία.

Όταν πήγαν εκεί τα όργανα της τάξης, η Νάνσυ έκανε καταγγελία για ξυλοδαρμό της, με αποτέλεσμα να περαστούν χειροπέδες στον Εμμανουήλ και να κατευθυνθεί στο ΑΤ Ομονοίας. Εκεί άνοιξε δικογραφία, έγιναν καταθέσεις από τις δύο πλευρές και στη συνέχεια ο Εμμανουήλ αφέθηκε ελεύθερος.

Ο ίδιος υποστήριξε στην κατάθεσή του πως αντιλήφθηκε πως η σύντροφός του, για την οποία μέχρι πριν μερικές εβδομάδες έσταζε μέλι στα social media και είχε μάλιστα αναρτήσει και το βίντεο της πρότασης γάμου, τον χρησιμοποιούσε για την φήμη (;) του, εκνευρίστηκε, τσακώθηκαν άγρια και υπήρξαν βίαιες συμπεριφορές και από τις δύο πλευρές. Πλέον, αναμένεται να οριστεί δικάσιμος, η οποία θα γίνει είτε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η Νάνσυ τα βρουν μεταξύ τους είτε όχι.

«Νομίζω ότι τελειώσαν όλα τα πράγματα, πάμε μπροστά, νέα χρονιά, όχι με ανθρώπους τοξικούς, μόνο χαρούμενους, όχι ζήλεια και όλα καλά. Θέλω ανθρώπους να με αγαπούν και να με στηρίζουν. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση επανασύνδεσης. Δεν θέλω να το συζητήσω. Είμαι καλά, είναι όλα καλά», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής της Καινούργιου.

Αυτές οι δηλώσεις είχαν γίνει πριν δημοσιοποιηθεί το περιστατικό της καταγγελίας, με την παρουσιάστρια να τονίζει πως δεν πρόκειται να έχει καλεσμένο τον Εμμανουήλ μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση και να απορρίπτει την δική του προσπάθεια να παρέμβει τηλεφωνικά στην εκπομπή.

Ιδιαίτερο είναι και το σχόλιο του Αντρέα Μικρούτσικου πως «απ΄όλες τις ερωτικές ιστορίες του Εμμανουήλ, πιστεύω ότι αυτή είναι η μόνη αληθινή».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Μελέτη: Η αντίδραση της στη δήλωση Σεργουλόπουλου – «Δε θα εμποδίσει κανείς το παιδί του να πάρει παιχνίδι για συγκεκριμένο φύλο»

Θεσσαλονίκη: Ο κακός χαμός με τη Drag Queen που διάβασε παραμύθι σε παιδιά – «Οι γονείς που αντέδρασαν, δεν θα έπρεπε να έχουν παιδιά»

Survivor All Star: Αναχώρησαν οι παίκτες για Άγιο Δομίνικο – Ούτε «γεια» δεν αντάλλαξαν Βαλαβάνη και Βασάλος