Οκ, είχε κάποια πλάκα πριν από δύο χρόνια, στο 4ο Survivor, που βλέπαμε τις περιπέτειες του Τριαντάφυλλου. Δεν ήταν όμως μόνο πλάκα. Κάποια στιγμή ο Τριαντάφυλλος έγινε ενοχλητικός για τον τηλεθεατή, ως και τοξικός. Του συγχωρέθηκαν όλα γρήγορα, κέρδισε πολλά σε δημοφιλία και περιμέναμε πως θα τελειώνε εκεί.

Ήρθε όμως το Survivor All Star για να γίνει και πάλι ένα πρόσωπο που βρίσκει λόγο στις εκπομπές και που παρουσιάζεται ως ο απόλυτος σταρ, ως η μέγιστη απώλεια για το ριάλιτι. Κάθε τρεις και λίγο βγαίνει σε εκπομπές και δηλώνει ότι δεν πρόκειται να πάει γιατί θεωρεί ότι πρέπει να πάρει μεγαλύτερο ποσό και λίγο μετά γράφει στα social ότι δε γίνεται να λείπει και πως θα πάει γιατί είναι μόνη της η φίλη του η Μαριαλένα στην ομάδα.

Τραβάτε με κι ας κλαίω, κοινώς. Ή, ο Τριαντάφυλλος ζει μόνος του το δικό του Survivor, παράλληλα με το κανονικό.

Είναι ξεκάθαρο πως θα ήθελε να είναι εκεί. Ο ίδιος θεωρεί πως θα σάρωνε αγωνιστικά. Έχει βάλει και τον Βασάλο στο στόχαστρο και τον αποκάλεσε φουσκωτούλη σε ανάρτησή του, με αυτή την κακή ορθογραφία και τον βιασμό της ελληνικής γλώσσας. Εμείς πιστεύουμε ότι δε θα σταύρωνε νίκη. Ο καθένας πιστεύει ότι θέλει.

Πέρα από τις πίστες και τα νομίσματα, υπάρχουν και οι δηλώσεις, οι οποίες όταν καταγράφονται, είναι σαν τα γραπτά: manent. Μένουν, για να το πούμε και στα ελληνικά, για να μην ανοίγει λεξικά κανείς. Είχε πει χαρακτηριστικά ότι «Είναι κάποια πράγματα που είδα και δεν θέλω να πάω στο Survivor. Δεν πρόκειται να μπω ούτε με 20.000 ευρώ την εβδομάδα. Πρέπει να γίνει κάτι συνταρακτικό για να πάω.

Είναι και πολλά ζευγάρια μέσα. Είναι Survivor, είναι love, κάτι άλλο; Θα μπούνε και ζευγάρια που τα έχουν βρει από εδώ και θα το παίξουν μέσα ερωτευμένοι και καλά. Έτσι ακούω κι έχω μάθει. Θα δούμε ζευγάρια καινούρια, που είναι φτιαγμένα από εδώ. Δεν μου αρέσει όλο αυτό και δεν θέλω να πάω. Το μόνο αληθινό ζευγάρι εκεί μέσα θα είναι ο Σάκης κι η Μαριαλένα κι ο Μαρτίκας με την Βρισηίδα. Όλα τα άλλα είναι ψεύτικα».

Ο Τριαντάφυλλος σφυγμομετρά το κοινό και στέλνει μήνυμα στον Acun

Χθες βράδυ, το βράδυ της πρεμιέρας, έκανε αναρτήσεις στο Instagram όπου έλεγε ότι «άντε, να λείπω εγώ…αλλά να λείπει ο Αλέξης Παππάς;». Δηλαδή ο άνθρωπος που τον ενοχλούν τα love stories στο Survivor, ήθελε να είναι στο All Star o Αλέξης Παππάς, ο φίλος του, που αγωνιστικά είναι στην καλύτερη μέτριος, επειδή αποτέλεσε τον πιο ιντριγκαδόρικο και μισητό παίκτη του 4ου κύκλου, ου μην και όλων.

Και λίγο μετά, γράφει σε ανάρτηση ότι θα πάει για να κάνει παρέα στη Μαριαλένα επειδή είναι μόνη στην ομάδα χωρίς τον Κατσούλη. Πολύ σωστά είπε η Σκορδά πως ο Τριαντάφυλλος μετράει αντιδράσεις. Το ερώτημα είναι αν το κάνει μόνος για να ασκήσει πίεση στην παραγωγή ή αν πρόκειται για τέχνασμα εν όψει κάποιας μεταγενέστερης εισόδου του, αφού δε θα μπορούσε σωματικά να αντέξει το Survivor All Star από την αρχή του.

Το 99.9% δεν είναι 100%

Λίγο μετά, στην ίδια εκπομπή, της Σκορδά, αφού ο δημοσιογράφος Βασίλης Νομικός είχε επαναλάβει τα λόγια του Τριαντάφυλλου πως 99.9% δεν θα πάει στο Survivor All Star, ο Τριαντάφυλλος έκανε μια παρέμβαση και πούλησε με αφθονία μαγκιά, υπονοώντας ότι θα έπαιζε ξύλο με τον Νομικό αν ήταν στο στούντιο.

Ο διάλογος που έγινε ήταν ο ακόλουθος:

Β.Ν. Το είπε ο άνθρωπος ότι δεν πρόκειται να πάει κατά 99,9%. Έτσι δεν είναι Τριαντάφυλλε;
Τ. Βέβαια και δεν πρόκειται να πάω μεγάλε.
Β.Ν. Βασίλης Νομικός λέγομαι Τριαντάφυλλε. Και ξέρεις, εγώ όταν μιλάω, μιλάω τεκμηριωμένα.
Τ. Βασίλη, άκου αδερφέ… Είπες πριν να βάλω το μυαλό μου στο κεφάλι μου.
Β.Ν. Όχι, δεν είπα αυτό. Εγώ μιλάω πάντα τεκμηριωμένα όλα αυτά τα χρόνια.
Τ. Έπρεπε να ήμουν εκεί να μιλήσουμε face to face αδερφέ. Το κατάλαβες; Βρε το κατάλαβες τι σου λέω τώρα;
Β.Ν. Τι εννοείς;
Τ. Το κατάλαβες τι σου λέω αγόρι μου; Πας και λες για το μυαλό; Τι είναι αυτό που λες..;
Β.Ν. Είπα χαριτολογώντας ότι όπως μας έλεγαν στο σχολείο να βουτάς τη γλώσσα στο μυαλό… Είπε κατά 99,9% ότι δεν θα πας στο Survivor.
Τ. Είπα εγώ 100%;
Β.Ν. Κάτσε τώρα γιατί με δουλεύεις;
Τ. Και ποιος σου είπε ότι θα πάω; Ρε αγόρι μου, δεν υπάρχει περίπτωση να πάω.

Αυτό το «face to face», αν δεν ήταν κάποιο λογοπαίγνιο με το όνομα της Σκορδά, για ψιλοαπειλή μας ακούστηκε. Για «πάνε να τα πούμε έξω σαν άντρες» ατάκα μας ακούστηκε. Ίσως είμαστε πολύ πονηρεμένοι ή καχύποπτοί. Δεν θα το εννοούσε έτσι ο Τριαντάφυλλος. Με τίποτα. Κάποιο λάθος κάνουμε.

Ο Νίκος Παρτσώλης, δημοσιογράφος της εκπομπής, ανέδειξε για ακόμα μια φορά τα ήξεις αφήξεις και τις ανακρίβειες που είπε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος είχε αποκαλέσει τον Βασάλο «κύριο 2,3%» και είχε υποστηρίξει πως το Survivor που ήταν αυτός, έκανε 60άρια. Το Survivor 1 έκανε 60αρια και 70άρια. Το Survivor 4 έπιανε με το ζόρι το 25% από ένα σημείο κι έπειτα.

Απ΄ό,τι φαίνεται, θα πρέπει να υποστούμε τις παρεμβάσεις, πάντοτε με τις ευλογίες των ψυχαγωγικών εκπομπών, του Τριαντάφυλλου από δω και στο εξής, ευχόμενοι να μη σπάσει το πόδι του ο διάολος και μπει τελικά στο Survivor All Star.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Survivor All Star: Ανατροπή με το κασέ των παικτών – «Δεν παίρνουν όλοι 5.000 ευρώ, κάποιος συμφώνησε 8.000»

Πέτρος Φιλιππίδης: Στην απολογία του μίλησε για τις ιερόδουλες που γνώρισε στη γειτονιά του – «Η ζωή μου καταστράφηκε»

Νίκος Μουτσινάς για το τηλεοπτικό του μέλλον: «Είμαι πολύφερνη νύφη, αλλά μπορεί να μην κάνω και τίποτα»