Το φετινό Survivor, το Survivor All Star, έχει προσφέρει ζουμί και ψωμάκι σε επίπεδο παρασκηνίου, με την εκπομπή της Φαίης Σκορδά να το εκμεταλλεύεται στο έπακρο, βλέποντας και μεγάλη άνοδο στα νούμερα τηλεθέασης. Ο Νίκος Παρτσώλης, που θα βγαίνει πλέον καθημερινά με αποκλειστικό ρεπορτάζ, έκανε σήμερα στην εκπομπή μια αποκάλυψη για ένα φλερτ που έχει ξεκινήσει στο ριάλιτι.

Για την ακρίβεια, είναι μισή αποκάλυψη, μιας και αποκάλυψε μόνο το ένα από τα δύο άτομα που εμπλέκεται σε αυτό το φλερτ και πιο συγκεκριμένα αυτόν που το κάνει. Όπως εξήγησε ο δημοσιογράφος, ο Μάριος Πρίαμος φαίνεται να έχει απλώσει δίχτυα, ελπίζοντας να πιάσει ένα καλό ψάρι και μάλιστα δεσμευμένο.

Το ρεπορτάζ της εκπομπής αναφέρει πως δεν πρόκειται για φλερτ προς παίκτρια της ομάδας στην οποία βρίσκεται, αλλά για παίκτρια της αντίπαλης ομάδας. Ο Πρίαμος (εκτός από γνωστό ξενοδοχείο) είναι κι ένας άνθρωπος που, όπως έχει δηλώσει, του αρέσει να φλερτάρει. Και φαίνεται πως δεν τον εμποδίζει αν η άλλη έχει σχέση.

Στην εκπομπή της Σκορδά δεν έγινε αποκάλυψη του ποια είναι, ακριβώς γι΄αυτόν τον λόγο, επειδή είναι δεσμευμένη, αλλά ειπώθηκε πως το φλερτ διεξάγεται στις λίγες κοινές στιγμές που έχουν οι δυο ομάδες, στον προθάλαμο πριν τα αγωνίσματα και πριν τα συμβούλια. Το βέβαιο πάντως είναι πως δεν πρόκειται για παίκτρια που ο σύντροφός της είναι στο Survivor All Star, οπότε με βάση τα δεδομένα, από τις επιλογές που υπάρχουν, οι πιθανότητες δείχνουν αρκετά προς την πλευρά της Καρολίνας Καλύβα, η οποία μπήκε στο ριάλιτι έχοντας μια πολύ φρέσκια σχέση με τον Bo, που ήταν στο πρώτο Survivor μαζί με τον Μάριο, και της Ελένης Χαμπέρη.

Ο Γρηγόρης Μπάκας αποκάλυψε στο Πρωινό ότι πρόκειται για την Ελένη Χαμπέρη και χάλασε την κρυψίνοια του συναδέλφου του στην εκπομπή της Σκορδά.

Η ενόχληση του Τριαντάφυλλου και η σπόντα του για Βασάλο-Βαλαβάνη

Εκτός από τα φλερταρίσματα, στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star είχαμε και μια μεγάλη μπηχτή από τον Νίκο Μπάρτζη. Κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης σχετικά με το αν έπρεπε να φάνε οι Κόκκινοι πριν το αγώνισμα ή όχι και γιατί ψήφισαν τον Παπαδόπουλο, ο Τάκης Καραγκούνιας παρενέβη, κλασικά χωρίς να του δώσει κάποιος τον λόγο, και ο Μπάρτζης γύρισε και του είπε « εσύ γιατί θίγεσαι και μπλέκεσαι στην Κόκκινη Ομάδα..; Πάμε Τριαντάφυλλε Νο2, άμα σε ρωτήσουν να μιλήσεις. Μια χαρά είναι ο Τριαντάφυλλος, απλά πετάγεται όπως κι εσύ…Περίμενε».

Ο Τριαντάφυλλος, που δεν χάνει επεισόδιο για επεισόδιο, δεν το άφησε ασχολίαστο και έκανε ένα στόρι όπου εκθέτει τον Μπάρτζη. Ο Μπάρτζης, όταν είχε τελειώσει το Survivor 4, είχε ανοίξει ένα μαγαζί στην Κόρινθο, και είχε φωνάξει τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος πήγε για να βοηθήσει και σύμφωνα με τον Ντάφυ, είχε 2.500 κόσμο. Η ατάκα του Μπάρτζη ήταν unfair και γι΄αυτό ο Τριαντάφυλλος ανάρτησε και μηνύματα που έχουν ανταλλάξει, όπου φαίνεται να έχουν μια καλή σχέση.

Ο Τριαντάφυλλος σε δηλώσεις του άφησε αιχμές ξανά και για τον Βασάλο, υποστηρίζοντας πως ο χωρισμός του με τη Βαλαβάνη δεν ισχύει. «Εννοείται δε χώρισαν ποτέ, είμαι σίγουρος γι΄αυτό και θα γίνει κάτι και θα ξαναγίνει ο έρωτας και θα πάνε για γάμο».

Η αποχώρηση και η προσθήκη

Το τρίτο ζήτημα που προκύπτει μετά το χθεσινό επεισόδιο, αφορά στις προσθαφαιρέσεις που ξεκινάνε από νωρίς φέτος. Η Βρισηίδα έδειξε στο πρώτο επεισόδιο πως έχει θέμα με τον αυχένα της και στο επεισόδιο της Τετάρτης θα την δούμε να δηλώνει αδυναμία να συνεχίσει, άρα να τελειώνει γρήγορα το ένα από τα ζευγάρια του Survivor All Star.
Ήδη η Acun Medya προετοιμάζεται να προχωρήσει με ένα από τα προσύμφωνα που έχει έτοιμα και στην εκπομπή της Καινούργιου αναφέρθηκε πως ο Γιώργος Κόρομι θα είναι αυτός που θα μπει, αν και πριν λίγες ημέρες τονιζόταν πως για λόγους υγείας δε θα μπορέσει να συμμετέχει στο All Star, ενώ και η Χριστίνα Κεφαλά υποστηρίζει πως έχει υπογράψει προσύμφωνο και περιμένει να τη φωνάξουν. Μάλιστα, ενδέχεται να μπει ως πέτρα του σκανδάλου στη σχέση Κατσούλη-Μαριαλένας. Εξάλλου, στο 4ο Survivor, η Χριστίνα είχε μπει με τον Σάκη πιο μετά, ούσα πρώην του, τότε που ο Σάκης ήταν επίσης πρώην της Μαριαλένας.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Χαμός με τον Αντύπα την ώρα που τραγουδούσε: Ανέβηκε θαμώνας στην πίστα και του επιτέθηκε

Η απάντηση της Πάολα για το τσιγάρο στο νυχτερινό κέντρο: «Το τσιγάρο είναι μέρος της παράστασης»

Δίκη Πισπιρίγκου: Άγρια επίθεση Κούγια στην Κουτσελίνη – «Κοιτάξτε να σώσετε τα σπίτια σας από τις μηνύσεις που έρχονται»