Καλεσμένη στην εκπομπή «Open Weekend» ήταν η Αγγελική Δαλιάνη, η οποία συμμετέχει στην τηλεοπτική σειρά «Η δική μας οικογένεια». Η ηθοποιός φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ρωτηθεί για τον σύζυγό της, Μάνο Παπαγιάννη, και τη δικαστική διαμάχη του με τη Σοφία Παυλίδου.

Αυτή, πάντως, είναι και η πρώτη φορά που η Αγγελική Δαλιάνη σχολιάζει δημόσια τη συγκεκριμένη υπόθεση, αφού όπως εξήγησε, δεν είναι εύκολο για την ίδια και δεν θέλει να απασχολεί με τέτοια θέματα. Συγκεκριμένα, είπε:

«Δεν μου αρέσει να μιλάω δημόσια για αυτή την υπόθεση. Σαφώς δεν είναι κάτι ευχάριστο. Θέλω να μιλάω δημόσια για πράγματα χαρούμενα και όμορφα. Είναι ένα πρόβλημα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Η ζωή έχει προβλήματα και αυτό είναι ένα πρόβλημα. Εγώ θα μείνω σε αυτά που έχει πει ο Μάνος. Είναι μια απόφαση που δεν έχει τελεσιδικήσει. Ευελπιστώ ότι τα πράγματα θα έρθουν στη σωστή τους διάσταση γιατί πιστεύω ότι έχει διογκωθεί πολύ το θέμα αυτό».

Διαβάστε ακόμη: Ελεονώρα Μελέτη: «Έχω κάνει επίσημη καταγγελία για άσχημες συμπεριφορές στον χώρο»

Και εξήγησε πως «δεν είναι εύκολο και ειδικά όταν είσαι άνθρωπος που δεν θέλεις να απασχολείς με τέτοια πράγματα. Είμαι άνθρωπος που προτιμώ να βγαίνω δημόσια και να μιλώ κυρίως για τη δουλειά μου. Όταν δεν ασχολούμαι τόσο πολύ με τα καλλιτεχνικά δρώμενα, οι εμφανίσεις μου είναι ελάχιστες έως και μηδαμινές. Δεν ήταν εύκολο, αλλά δεν θα ήθελα να επεκταθώ γιατί δεν με κάνει να νιώθω ωραία. Είπε και ο Μάνος κάποια πράγματα με τον δικό του τρόπο, αλλά δεν θέλω να επεκταθώ. Είμαι αισιόδοξη, όμως, ότι όλα θα πάνε καλά».

Υπενθυμίζεται πως ο Μάνος Παπαγιάννης κρίθηκε ένοχος  με 4 μήνες φυλάκιση με αναστολή, μετά την καταγγελία της Σοφίας Παυλίδου για βίαιη σωματική επίθεση.